Vad är ett äventyr? Vilket är ditt äventyr? Kvinnliga Äventyrare ställde frågan och jag fastnade för en mening från Lisa Löwenborg:  För mej behöver inte äventyr vara lika med det extrema, sånt har vi utmaningar till.

Jag har också gett mitt svar på frågan vad som är ett äventyr, och om jag skulle sammanfatta det i två korta meningar så skulle det vara detta:

Äventyr är ett avbrott i vardagen som man minns länge. // Jag tycker om de små äventyren, för då kan man äventyra riktigt ofta.

Jag inspireras av människor som gör saker. Som inte bara tycker och tänker och önskar och vill. När jag ser någon som gör – ja då tänker jag att jag också vill fast kanske inte nödvändigtvis samma sak. Handligskraft är mäktigt. Att göra det man vet att man vill.

Om ni vill ha inspirationstips och härliga människor att följa så ska ni kika in på Kvinnliga Äventyrare. Jag hittade en hel drös nya Instagramkonton att följa! Lisa Löwenborg är en av dem – Kajsa Silow en annan.

Bakom initiativet #kvinnligaäventyrare står Vandringsbloggen och Morakniv. Syftet är att inspirera och peppa kvinnor att upptäcka natur och friluftsliv. Helt enkelt att hitta sitt alldeles egna äventyr. Kolla på taggen #kvinnligaäventyrare för att hitta fler inspirerande konton att följa. Dagens tips!

Islandshästar - ridning på Island

Förra årets största äventyr!

stand up paddling

Äventyr jag vill ha mer av i sommar!

0