Fredagslistan kommer från Trail Inspiration som alltid hittar fina stigar att springa på. Listan var kul så jag snodde den rakt av! Gillar ni listor förresten?

Här kommer den:

Jag skulle aldrig…

Äta? Svårt. Ibland är jag supersugen på något och ibland totalt osugen. Saker jag sällan är sugen på är budapestrulle och wienerbröd. Jag kom bara på bakverk just nu eftersom jag sitter på Taverna Brillo och jobbar och såg croissanter bakom disken. Och croissanter tycker jag om. Wienerbröd är som en form av croissanter och det gillar jag inte. Märkligt det där!

Dricka? Billig starköl.

Skoja om? Tragedier typ olyckor och terroristdåd och sådant.

Ha på kroppen? För mycket galet mönstrat. Är en enfärgad person och vill alltid kombinera mönster med något lugnt för att få fason på det. Kanske speglar det min personlighet.

Vilja uppleva? Dödlig sjukdom i min närhet. Svår grej att aldrig uppleva dock.

Kunna arbeta med? Något som är samma samma varje dag.

Säga nej till? Om mina vänner behövde mig.

Googla? Jag skulle aldrig googla skvaller om kändisar, jag är så totalt ointresserad av kändisar så det finns inte!

Göra offentligt? Vara med i en dokusåpa som inte stärker det jag vill göra eller uppfattas som.

Blogga om? Privata saker. Jag är personlig men inte privat i allt jag gör och är.

sara 5M0A4281

Vad hittar man ofta…

På ditt skrivbord? Ett organiserat kaos.

Under din säng? Lådor med saker jag glömt bort. Man kan nog göra bra fynd under sängen.

I din jackficka? Kort och kvitton. Jag är sämst på att organisera mina kvitton till min bokföring. Jag redovisar kvitton varje månad och har alltid ågren för borttappade kvitton. Oftast har jag lagt dem i ett uttänkt fack i väskan som jag glömt bort. Jag har tydligen ett organiserat kaos jag inte kommer ihåg även i min jackficka.

Bakom din kylskåpsdörr? Batterier, buljong och burkar. Och jäst! Jag köper ofta jäst men använder sällan. Det är en grej som är typiskt bra att ha om man ska baka. Och jag tycker att tanken på att baka är trevlig och den dyker alltid upp spontant. Det är bäst att vara förberedd med andra ord.

Vid sidan av ditt handfat? Dyr tvål på flaska eftersom jag växte upp med billig tvål i duschen. Det är något jag skämtsamt skrivit om förut här i bloggen. Just nu har jag handtvål från Byredo vid sidan av mitt handfat. Eller på mitt handfat om jag ska vara petig.

Högst upp i din bokhylla? Damm!

Längst ner i din tvättkorg? Sådant jag glömt. Kanske en handduk? Kommer som sagt inte ihåg…

Framför näsan på dej? Cafébord på Brillo. Det finns nog en och annan kändis här också men jag känner ju som sagt aldrig igen dem eftersom jag är så ointresserad.

I dina tankar? Projekt, idéer, framtid och alltid någon form av oro eller något som skaver. I alla fall om det är alldeles för bra väder ute.

0