Jag tycker att listor passar bra på en fredag. Jag tycker i och för sig att listor alltid passar bra. Både att göra och bocka av och fylla i. Jag älskar listor och känner ibland att jag aldrig kommer framåt i mitt arbete men när jag har listor och bockar av det jag gör så ser jag ju att jag faktiskt gör saker. Vilket måste betyda att jag kommer framåt. Josefin & Vanja sa i en pod att man istället för att göra listor utifrån vad man tror att man hinner på en dag ska göra listor på det man tror att man orkar med. Det var ett bra tips som jag tagit med mig de senaste veckorna!

Men nu till en annan slags lista: fredagslistan! Just fredagar har lite glitter över sig redan från torsdag kväll tycker jag, så låt oss fokusera på just fredag:

Vad är det bästa med fredagar?

Känslan i luften som kommer redan på torsdagskvällen. Det där spralliga syret som smittar av sig i varenda cell i kroppen. Jag älskar den känslan!

Vad brukar dina fredagar innehålla?

En riktig fredagstradition jag har är att lyssna på Alex & Sigges pod på kvällen. Jag börjar lyssna när jag borstar tänderna och så lyssnar jag ända fram tills dess att jag släcker lampan och somnar. Vilket innebär att jag måste lyssna om hela podden under helgen eftersom jag knappt minns vad de sagt.

Vad är det bloggigaste som finns en fredag?

Snittblommor. Känns som att fredagsbuketten är obligatorisk i sociala medier på fredagar. Synd att just blommor är det som det faktiskt knappt finns något vettigt av i Åre.

Vad äter du på fredagar?

Jag har inga fredagstraditioner i matväg. När jag är med min vän Annika äter vi alltid tacos på fredagar eftersom hon knappt varit med om en fredag utan tacos i sitt liv men det är nog också mest då jag äter tacos faktiskt. Men jag önskar mig för det mesta ett glas rött på fredagar dock!

fisch tacos med panerad torsk och hallonsalsa traningsgladje.se IMG_1224

Fish tacos med mango och hallonsalsa och koriander. Älskar detta!

Vad skulle du aldrig göra på en fredag?

Gå ut på nattklubb. Men det beror mest på att jag inte skulle göra det någon annan dag heller. Jag kan däremot gärna hänga i en härlig bar. Fast när det blir trångt går jag hem. Jag gillar inte trängsel och jag gillar inte köer. Särskilt inte att köa i en bar.

Supper Åre

Virgin cocktails på Supper i Åre

Vad skulle du gärna göra på en fredag?

Träna på gym. Jag minns mina år i Stockholm när jag träffade kompisarna på gymmet. Det var ofta så vi umgicks. En fredagskväll är perfekt för lite gymhäng eftersom det sällan är trångt och alltid härligt. Senast jag fredagstränade på gym var för bara någon vecka sedan!

Vad gör du den här fredagen?

Tar ett gympass, spelar in ett podavsnitt (ja, Träningsglädje TALKS är snart tillbaka!) och så kommer min kompis Ella. Jag längtar så!

Islandshästar - ridning på Island

Ella och jag på Island i augusti.

0