Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fredagslistan

Jag tycker att listor passar bra på en fredag. Jag tycker i och för sig att listor alltid passar bra. Både att göra och bocka av och fylla i. Jag älskar listor och känner ibland att jag aldrig kommer framåt i mitt arbete men när jag har listor och bockar av det jag gör så ser jag ju att jag faktiskt gör saker. Vilket måste betyda att jag kommer framåt. Josefin & Vanja sa i en pod att man istället för att göra listor utifrån vad man tror att man hinner på en dag ska göra listor på det man tror att man orkar med. Det var ett bra tips som jag tagit med mig de senaste veckorna!

Men nu till en annan slags lista: fredagslistan! Just fredagar har lite glitter över sig redan från torsdag kväll tycker jag, så låt oss fokusera på just fredag:

Vad är det bästa med fredagar?

Känslan i luften som kommer redan på torsdagskvällen. Det där spralliga syret som smittar av sig i varenda cell i kroppen. Jag älskar den känslan!

Vad brukar dina fredagar innehålla?

En riktig fredagstradition jag har är att lyssna på Alex & Sigges pod på kvällen. Jag börjar lyssna när jag borstar tänderna och så lyssnar jag ända fram tills dess att jag släcker lampan och somnar. Vilket innebär att jag måste lyssna om hela podden under helgen eftersom jag knappt minns vad de sagt.

Vad är det bloggigaste som finns en fredag?

Snittblommor. Känns som att fredagsbuketten är obligatorisk i sociala medier på fredagar. Synd att just blommor är det som det faktiskt knappt finns något vettigt av i Åre.

Vad äter du på fredagar?

Jag har inga fredagstraditioner i matväg. När jag är med min vän Annika äter vi alltid tacos på fredagar eftersom hon knappt varit med om en fredag utan tacos i sitt liv men det är nog också mest då jag äter tacos faktiskt. Men jag önskar mig för det mesta ett glas rött på fredagar dock!

fisch tacos med panerad torsk och hallonsalsa traningsgladje.se IMG_1224

Fish tacos med mango och hallonsalsa och koriander. Älskar detta!

Vad skulle du aldrig göra på en fredag?

Gå ut på nattklubb. Men det beror mest på att jag inte skulle göra det någon annan dag heller. Jag kan däremot gärna hänga i en härlig bar. Fast när det blir trångt går jag hem. Jag gillar inte trängsel och jag gillar inte köer. Särskilt inte att köa i en bar.

Supper Åre

Virgin cocktails på Supper i Åre

Vad skulle du gärna göra på en fredag?

Träna på gym. Jag minns mina år i Stockholm när jag träffade kompisarna på gymmet. Det var ofta så vi umgicks. En fredagskväll är perfekt för lite gymhäng eftersom det sällan är trångt och alltid härligt. Senast jag fredagstränade på gym var för bara någon vecka sedan!

Vad gör du den här fredagen?

Tar ett gympass, spelar in ett podavsnitt (ja, Träningsglädje TALKS är snart tillbaka!) och så kommer min kompis Ella. Jag längtar så!

Islandshästar - ridning på Island

Ella och jag på Island i augusti.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • En riktig Fredagslista 🙂

  Cecilia 2017-02-18 09:26:58 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • Så härlig att höra att podden kommer tillbaka. Den är saknad ska du veta. 😊

  Mia 2017-02-18 09:24:32
  Svara
 • Åh, nya podavsnitt!!!! 😃

  Nellie 2017-02-17 22:48:40 http://www.minvardagshalsa.se
  Svara
 • Extra härlig lista – den lånar jag nästa fredag 🙂
  Vad mysigt att Ella kommer! Hoppas ni får en riktigt mysig helg. Jag är rätt säker på att det blir en sån faktiskt 🙂

  Katta Bucketlife 2017-02-17 22:27:22 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Härlig fredag och härlig lista!

  Camilla 2017-02-17 21:46:00 http://Www.camillalind.se
  Svara
 • Ha en superhelg! Åh Ella, henne träffade jag på ett flyg till Island 🙂

  pilla 2017-02-17 19:29:46 http://utochspring.com
  Svara
 • Vadå äter aldrig tacos. Du äter ju tacos vid festliga tillfällen. När vi ses eller på nyår!

  Annika 2017-02-17 19:01:29
  Svara
 • 🙂 Härlig fredagslista och mysigt med besök. Hoppas dagen varit strålande och att ni får en härlig kväll. kramar

  Svara
 • Åååååh fish tacos! Vill ha!

  Anna 2017-02-17 14:51:17 http://Piggelina.se
  Svara
 • Vilken härlig lista!
  Här i Stockholm värmer solen och det känns som en fredag i början av april, snarare än i februari. Mina fredagar spenderas oftast i en bil på väg till fjälls eller Bergslagsskogen, men nu under (barnens) tävlingssäsong blir många fredagar lugna kvällar hemma med bubbelbad och tidigt i säng för att vara race-redo tidigt lördag morgon i en slalombacke någonstans. Oavsett hur fredagarna ser ut innebär de alltid starten på en aktiv helg med utomhusäventyr, god mat, frisk luft, rörelse och umgänge med familj och vänner.

  Hoppas du får ett härligt gympass och jag ser fram emot nästa podcast!
  Önskar dig en trevlig helg (och håller tummarna för att den förväntade nederbörden i helgen kommer som snö i Åre)!

  Diana 2017-02-17 13:57:39
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   åh, har kollegor som också turnerar runt på massa puckeltävlingar och så. man får se mycket av sverige i alla fall!

   Sara Rönne 2017-02-20 21:17:50
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger