Det är en vecka sedan den totala urladdningen. Eller uppladdningen. Eller bara den generella laddningen. 34 inspirerande, duktiga och fantastiska personer samlades i Åre och det blev magi. Det uppstod av en mängd olika skäl men framförallt för att varenda en av dessa 34 personer gav en liten bit av sig själv. Det är tacksamt att arrangera events då.

Men vad gör man av allting som uppstår under en magisk helg? Var landar man tankarna och inspirationen? Hur får man ut alla idéer och all kunskap i någon form av action in för framtiden?

Jag vet faktiskt inte riktigt. Men jag vet att inspiration är inget som bara kommer till en. Det är något man kontinuerligt måste fylla på med. Oavsett vad man gör: om man är anställd, egenföretagare – men också i sin träning – så är det upp till en själv att fylla på med det man behöver för att göra det man gör på ett bra sätt. Egenansvar. Saker händer inte av sig själv. Saker händer när man ser till att de händer.

Make it happen!

Såhär såg helgen ut genom några av de andras bloggar:

Sara-snoskor-Are snöskor02 Snöskor01

De tre bilderna ovan är fotade av Katta – på mittenbilden syns Rania, Katarina och Jennifer!

emilia2 emilia

Den allra första aktiviteten vi gjorde var att köra skoter. Det har verkligen fastnat i min minnesbank eftersom vi körde rätt in i solskenet. Bilder från Emilia!

hus30_2 hus30

Och såklart – skidåkningen. Åres hjärta. Min favorit. Bilderna kommer från Ulrika!

Det som inte syns på bilderna är allting som hände däremellan. Alla möten. Alla insikter. Skratten, diskussionerna, tårarna. Och allting som vi tar med oss efteråt. Det hände något alldeles särskilt i Åre i januari. Det som hände är unikt för just den helgen – men samtidigt är det vad vi alla behöver mest hela tiden. Gör det du ska för att få det du behöver.

0