Visst har jag sagt att jag älskar väder? Det finns väder som är så vackert att det nästan gör ont och så finns det riktigt väder. Riktigt väder som gör att man känner att man lever! Lite som under Åre Extreme Challenge i somras. Åre bjöd på vackert väder igår – och riktigt väder idag. Eller ja, storm. Med mer än 20 sekundmeter i vindbyarna och snövirvlar på kalfjället.

Vi åkte upp till Ullådalen och tog en snöskotur förbi Lilltåstugan där vi stannade för våffla. Efteråt gick vi omvägen över fjället hem, för att få uppleva lite mer. Vackert väder är fint att titta på. Riktigt väder är fint att uppleva!

Mina kläder från Akkha fick bekänna färg och klarade sig väl; jag är himla nöjd med detta set skalplagg som jag verkligen kan rekommendera. Med runt tre minusgrader och de där stormvindarna så klarade jag mig fint med underställsbyxor (Active Comfort från Craft), skalbyxor (Akkha från Ellos), underställströja (Active Comfort från Craft), lager två-fleece (Marmot) och skaljacka (Akkha från Ellos).

snöskor sara rönne akkha IMG_7090 lillåstugan ullådalen IMG_7072 våffelstuga åre IMG_7079 snöskor åre IMG_7086 vandringsbloggen angelica mejstedt IMG_7064

0