I samarbete med Craft Sportswear. Alla åsikter är mina egna.

craft sportswear

Det nya året är igång på riktigt. Nyårsafton känns långt borta. Du har hunnit med att faktiskt efterleva det du satte som intention för 2017. Nu är det bara att hålla i det. Oavsett om det handlar om träning eller något annat. Och i min serie löparuppmaningar jag gör tillsammans med Craft Sportswear så är det dags för finalpass. Så se till att vara med den här gången – det är ju sista chansen! Här kan du läsa mer om vad denna uppmaning går ut på!

Veckans löppass:

Jag tycker om att leva och personligen så lever jag som mest när jag får känna alla känslor. Det inkluderar den sköna känslan av trötthet. Den som på riktigt lockar fram endorfinerna. Aldrig känner jag mig så nöjd som efter ett intervallpass. Eller jo, det skulle vara ett pass i riktigt skitväder såklart. Jag minns 4*4-minutersvallerna jag sprang längs en landsväg en regnig decemberkväll i Hälsingland. Och just den här veckan så är det dags för dig att springa ett intervallpass du kanske kan se tillbaka på under lång tid framöver.

Det är upp till dig vilket intervallpass du vill springa. Om du är osäker; välj 4*4 minuter. 4 intervaller som är 4 minuter långa. Håll jämn fart – och tänk på att orka hela vägen. Men tänk också på att du klarar mer än du tror. Vila 2 minuter mellan varje intervall. Det ska vara jobbigt, det är det som är själva grejen med intervaller. Tänk att du ska upp på och nästan snudda på nivå 9 på en skala mellan 1 till 10 (där 10 är maximal jobbighet) mot slutet av varje intervall.

Veckans tävling!

I denna sista tävling har du chans att vinna dina egna favoriter från Crafts kollektion. Du vinner valfria tights och jacka (utifrån de modeller, färger och storlekar som finns tillgängliga). På bilderna nedan har jag på mig Intensity jacket som är min mest använda jacka just nu i de flesta träningssammanhang utomhus. Jag har också en blå som jag hade på mig mycket i höstas.

Weather jacket är en storfavorit hos många och den här färgen är ljuvlig men Devotion jacket är en storfavorit året om. Dessa tights är inte ett dugg vintriga men jag älskar mönstret och kan tänka mig ett och annat pass på löpband i dem…

Alla tävlingar måste bestå av ett svar på en fråga och en motivering, därför är du med på veckans löppass och tävling genom att i en kommentar till detta inlägg svara på:

1. Vilken sport är Intensity jacket egentligen utvecklad för?

2. Motivera varför du ska vinna veckans vinst!

3. Bonusfråga som också är det absolut roligaste att svara på: vilka plagg vill du vinna?

Tävlingen pågår fram till 1 februari kl 23.59 och vinnaren meddelas via mail. Förra veckans vinnare är Mari E som har meddelats via mail!

craft-sportswear-loparklader-high-intensity-sara-5m0a8327craft-sportswear-loparklader-high-intensity-sara-5m0a8393craft-sportswear-loparklader-high-intensity-sara-5m0a8293

1