Jag brukar inte fundera så mycket på vad som är min stil, för jag vet vad jag tycker om. Ibland glömmer jag att följa den inre magkänslan bara, och förvillar mig bland trender och mönstrat och knepigheter. Sådant är också fint tycker jag – men det som är fint på andra är inte nödvändigtvis det jag själv är bekväm i.

Mina favoritplagg har rena och enkla snitt men är inte nödvändigtvis tråkiga. Jag tycker om enfärgat men för att ett enfärgat plagg inte ska bli tråkigt måste det vara rätt; riktigt bra passform till exempel. Något som gör plagget lite mer ”bold”. Jag har inget bra svenskt ord för det.

Jag köpte en Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft dunparkas som är just bold. Den har en gigantisk luva att krypa in i och är ungefär allt det jag önskar just nu.

Den svarta, vida byxan har alltid haft en given plats i min garderob. Och kommer alltid att ha.

Dunparkas Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft Dunparkas Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft Dunparkas Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft Dunparkas Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft

0