Äntligen december och jag kunde inte hejda mig utan öppnade första luckan i min julkalender från Essie igår kväll och lyssnade på den här låten ett gäng gånger. I lucka nummer ett hittade jag ett guldglittrigt lack. Så fint! Förra året blev det träningskalender – och i år en nagellackskalender som är gigantisk och som jag släpat med mig på tåg och i taxibilar från Stockholm.

Jag tänkte dessutom våga mig på att skriva ut några målsättningar för december också. Kanske tre får duga?

1. Minst sex pass på SATS Åre

2. Minst tre morgonpigga träningstimmar

3. Premiärpass på mina nya turskidor

Eller okej, måste lägga till några bonusgrejer:

4. Byta till dubbdäck på min cross (om det behövs) och vintercykla med pannlampa

5. Springa några backpass

6. Utföra tre dedikerade rörlighetspass

Ja typ så! Om jag fick ge ett första december-tips så är det att baka den här jullimpan!

essie adventskalender essie adventskalender sara 5M0A4281

 

0