Söndagsmorgon och snöflingorna flyger vågrätt utanför huset. Jag har varit ute och känt på kylan; jag mötte upp en 13-årig puckelskidåkare och en drygt 20-årig Freeride World Tour-åkare för en filminspelning på tema små och stora äventyr. Klockan var strax efter 7 och det var mörkt och kallt; men ändå piggt och glatt i liften där vi möttes. Därför njuter jag lite extra i soffan just nu; med puttrande kaffebryggare och tända ljus i min fina ljusstake jag fick i present när jag firade 10-årskalas för bloggen i maj.

Till helgen kommer några av mina vänner till Åre igen för lite vinterhäng och mycket skratt. Jag ser fram emot det!

Men just nu är jag kvar i den helg som är här och nu. Jag har förvandlat en minidepp till megapepp genom att morgonprata med Linda om både det ena och det andra. Det blir så ibland – det där med depp alltså. Mentala motgångar följs åt – precis som att framgångar ofta sker direkt efter varandra. Flow går i båda riktningarna. Det är därför livet är en berg och dalbana; särskilt när man driver företag.

Jul Åre 5M0A5262

0