Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hur gick det med mina nyårsmål?

Jag älskar nyår. Precis som jag älskar alla nya dagar. Jag tycker mycket om nyårslöften fast jag väljer att kalla dem för målsättningar istället. Eller intentioner. Jag tycker om allt nytt; nystarter och ny energi.

Förra året skrev jag såhär om mina mål för 2016 på självaste nyårsdagen. Jag tänker återigen skriva samma typ av inlägg den 1 januari, men först kikar vi på hur det egentligen gick för mig detta år tycker jag.

När jag åkte längd i Edsådalen, precis i det stadiet där det gick från riktigt uselt till riktigt bra så tänkte jag för mig själv att 2016 ska bli året då jag utmanar mig, lär mig och utvecklas.

Ovan är en en mening i det inlägg jag skrev för ett år sedan; och aldrig hade jag väl kunnat tro att det skulle bli så väldigt bokstavligt. Eller så hade jag det på ett mycket undermedvetet sätt. Mitt nya jobb på Holiday är en utmaning i världsklass och jag har lärt mig massor på bara knappt ett halvår. Första veckan på nya jobbet gick brandlarmet och vi evakuerade hela hotellet (på grund av glöd i en fläkttrumma – ingen eldsvåda utbröt och det var aldrig någon risk för hotellets gäster). Plus jag har blivit proffs på Indesign för att nämna en väldigt konkret grej.

Sara 5M0A1412

För mig är varje månad lite av ett nytt projekt och jag ska vara ännu duktigare på att skriva upp saker jag verkligen vill göra; och sedan se till att göra dem. Alla månader har sin charm och jag vill verkligen utnyttja dagarna till max och leva fullt ut.

Jag är inte supernöjd med hur jag lyckades med målsättningen ovan. Eller jo, med någon annans måttstock gjorde jag nog cirka hur mycket som helst och kanske har det gått inflation i mina förväntningar. Kanske ska jag revidera mig själv och vara nöjd med vad jag inkasserade på upplevelsekontot, det är snarare det strukturerade träningskontot som ekar tomt.

#sarasfrukosttopp Haverdal cykelblogg traningsgladje.se Åre Ullådalen vårvinter Sara IMG_4772

När det blir barmark ska jag bocka av ännu fler leder på min lista över Sveriges vackraste leder; den där listan är riktigt bra för den har snart hållt mig sysselsatt i två år!

Ja! Denna har jag lyckats bra med tycker jag. På midsommar åkte vi till Österlen och jag sprang vacker trail – och så sprang vi på Dumme mosse utanför Jönköping på väg ner till Halmstad. Jag har också varit på omtalade Forsaleden.

dumme mosse jönköping löpning

Jag ska åka skidor, springa, cykla, rida och SUP:a. Och så ska jag styrketräna. Träningsmålet får bli 366 timmar. Jag är skeptisk till om jag kommer orka regga min träning hela året men att ha det som målsättning är en start.

Nog har jag åkt skidor, sprungit, cyklat och ridit. Jag har haft med min stand up paddle board både här och där men inte paddlat så mycket själv som tänkt. Och de där 366 timmarna reggade jag aldrig. Jag undrar just hur mycket det faktiskt blev?

stand up paddling stand up paddling

2016 blir också året då jag tar med träningen i allt jag gör; framförallt i mina resor. Ridresan till Island får bli lite av en symbol för det. Jag vill nämligen också cykla i England och paddla kajak i Bohuslän.

Island blev verklighet till slut; fyra dagars ridning genom ett fantastiskt landskap. Vi tränade också en del i Sydafrika. Englandsresan och paddlingen i Bohuslän får skjutas på framtiden – jag kom ju aldrig dit.

Cape town hike Lion's head Daily sports tights

Överlag är jag väldigt nöjd med mina målsättningar inför 2016 och vad som blev av dem under årets gång. Jag tror att mycket av det man har en tydlig tanke om att vilja också fastnar i ens undermedvetna. Därför börjar en förändring med uttalade drömmar. Nu ska jag tillbringa de sista dagarna med att formulera mål och mening med 2017.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger