Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En annan dag

Jag hoppas att du fick fira en jul på precis det sätt som du önskade; oavsett hur pass traditionellt – eller helt otraditionellt. Hos oss kör vi nog en kombination och gör det vi tycker om; även om vädret de senaste tre åren inte alls passat för vår planering som varje år byggt på snö och sådant. 2012 var det sagolikt mycket snö och Hälsingeskogarna och Hälsingegårdarna såg ut såsom de ska se ut i december.

I år ville vi åka turskidor men vädret höll inte med om den planen. Vi ville också göra en julaftonsmorgoneld i skogen men fick revidera planen till att sätta ut en massa marschaller vid Flottarkojan i Söräng som ledde ner mot bastun vid Voxnan. Jag och mamma åkte dit när det var beckmörkt på morgonen och tände eldkorgar och dukade fram fika. Hon hade köpt mössor med ledlampor i till alla, och filtar så att vi inte skulle frysa.

Sedan kom resten; som inte visste var de skulle eller vad som väntade, och så fikade vi till en rosa soluppgång. Bra start på årets julafton! Just 2012, när det var sådär mycket snö, så började vi julen med julritt på ungefär samma ställe. Det gjorde vi i och för sig förra året också, fast lite längre söderut.

Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng Flottarkojan Söräng

När vi kom hem åt vi lång julaftonsfrukost och sedan gick dagen lite väl fort, precis så som den alltid gör. Men den var fin och alldeles lagom.

Jul Sara Hazel 5M0A7726

Vad tycker du bäst om med ditt julfirande?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Just beautiful!! What a way to spend christmas x

  Leanne 2017-04-01 21:45:56 http://www.superadvrentureher.com
  Svara
 • Låter och ser ut som en helt perfekt julaftonsmorgon i mina ögon! Dina vackra bilder skänker mig både lugn och inspiration och aldrig har min längtan till naturen och i synnerhet Åre faktiskt (där jag aldrig varit) varit så stark! 🙂 Jag hoppas att jag någongång får uppleva delar av den naturen du visar upp här inne.
  God fortsättning!

  Sarah 2016-12-27 11:13:12 http://www.nouw.com/sarahjelving
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   tack Sarah, naturen är nära oavsett var i landet man är. hoppas det finns härliga stigar, ställen och gläntor också hos dig!

   Sara Rönne 2016-12-30 12:33:57
   Svara
 • Vilken ovanlig och ovanligt vacker julmorgon! Vi besökte en kyrka, kors i taket, och firade sedan hemma hos min syster. Allt utom snö fick vi; samvaro, mat och godis, promenad i sol, klappar och kramar och Kalle förstås! Men nu har vi precis landat in i Miami. Kontraster.

  A mamman 2016-12-27 02:14:45 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Vad härligt det ser ut 🙂 Mest nöjd var jag nog med att få tillbringa tid med släkten och mina syskon eftersom jag inte träffar dem så mycket längre och att se dotterns lycka när vi spelade hennes spel hon fick i present. Vet inte om det var hon eller vi vuxna som hade absolut roligast 😀

  Cherie 2016-12-26 17:19:37 http://www.lifestylebycherie.se
  Svara
 • Oj, vilken härlig julaftonmorgon ni ordnat. Soluppgången, som på beställning för fin inramning.
  Mest nöjd är jag över min glöggeld och att det var absolut noll stress under hela julhelgen. Också undersställ/pyjamastema som klädkod såklart!

  Katrin 2016-12-26 15:49:53 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Ser ut som en sagoidyll (som alltid med dina bilder). Min jul var bra men jag börjar bli trött på julen. Kanske blir roligt igen när (om) man får barn. Sprang långpass, fikade till Kalle, lekte paketleken, åt äcklig mat, spelade spel och pratade.

  pilla 2016-12-26 15:49:33 http://utochspring.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger