Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ibland är de små sakerna det som blir de stora

Imorse öppnade Espresso House i Åre. Ingen stor grej för världen – men ett litet glädjepiller i min vardag. Och ni som läst detta förstår varför! Det finns coffee shops i byn men som har öppet precis när jag jobbar som bäst och stänger precis när jag verkligen behöver en kaffe – eller vill träffa kompisar på fika. Som efter klockan 16 till exempel. Eller före klockan 9.

Espresso House Åre har öppet mellan kl 7-23 på vardagarna och det är övergrymt tycker jag som har saknat ett enkelt ställe att gå till för att prata om saker och ting över en kaffe, eller ta med en take away-latte i pappmugg när jag är på språng. Nackdelen med att bo i en liten by är att alla nästan känner alla; och när alla går till samma ställen så hör alla allt. Eller så ser alla allt. Fler mötesplatser är bra!

Sedan förra veckan har vi en riktigt bra espressomaskin på Holiday Club också och snart börjar vi med take away-latte även hos oss.

Jag tog min första kaffe på Espresso House tillsammans med Therése som driver Yoga Stories. Hon har precis fixat klart den yogastudio som byggts på Holiday Club – jag ska visa er bilder därifrån så snart de är klara. Just den här gången har jag faktiskt använt min bror som fotograf. Han fotade också min stora fest och den väldigt märkliga annandag jul förra året.

espresso house åre espresso house åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag är lite kluven till de stora kedjorna som gör varje ort lik en annan. Men av någon anledning har de alltid möjlighet till generösa öppettider (precis som gallerior i jämförelse med enskilda butiker i en stadskärna), och det gillar man ju som konsument och besökare. Själv dricker jag inte kaffe men jag förstår att du kan glädjas åt nytillskottet i byn.

  A-mamman 2016-12-16 16:25:02 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Så fina bilder !!!

  Maria 2016-12-16 16:21:47 http://nouw.com/miamariapetersson
  Svara
 • Förstår PRECIS. Varje gång vi åker norrut letar jag med ljus och lykta efter caféer med bra espressomaskiner, men det är nästan omöjligt att få tag i norr om Gävle 🙂

  Emma, Frilansliv 2016-12-16 12:01:52 http://www.frilansliv.com
  Svara
 • Jag förstår din lycka 🙂

  Anna 2016-12-16 10:36:36 http://piggelina.se
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   yes. fast för gourmetkaffe så har vi ju också lyxen med åre kafferosteri. det är det där bra vardagskaffet som alltid är öppet jag är glad över… :d

   Sara Rönne 2016-12-16 14:26:23
   Svara
 • Så glad för din skull! Vilken flax att du kunde gå på Espresso House samma dag som jag skickade klippet, så du slapp sukta 😛

  Du ger alltid bra energi för övrigt – jag hoppas att jag kan återgälda det för det mesta! Kraaaaam, ses snart!

  Katta Bucketlife 2016-12-16 09:50:39 http://www.bucketlife.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger