Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Flow går i båda riktningarna

Söndagsmorgon och snöflingorna flyger vågrätt utanför huset. Jag har varit ute och känt på kylan; jag mötte upp en 13-årig puckelskidåkare och en drygt 20-årig Freeride World Tour-åkare för en filminspelning på tema små och stora äventyr. Klockan var strax efter 7 och det var mörkt och kallt; men ändå piggt och glatt i liften där vi möttes. Därför njuter jag lite extra i soffan just nu; med puttrande kaffebryggare och tända ljus i min fina ljusstake jag fick i present när jag firade 10-årskalas för bloggen i maj.

Till helgen kommer några av mina vänner till Åre igen för lite vinterhäng och mycket skratt. Jag ser fram emot det!

Men just nu är jag kvar i den helg som är här och nu. Jag har förvandlat en minidepp till megapepp genom att morgonprata med Linda om både det ena och det andra. Det blir så ibland – det där med depp alltså. Mentala motgångar följs åt – precis som att framgångar ofta sker direkt efter varandra. Flow går i båda riktningarna. Det är därför livet är en berg och dalbana; särskilt när man driver företag.

Jul Åre 5M0A5262

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger