Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I tisdags bjöd vi på lunch

Den nya restaurangen på Holiday Club i Åre är klar nu. Grow står redo att ta emot gäster nästan hela dagen; från frukost till lunch och middag – och barhäng. Barskylten sattes upp igår eftermiddag. Maten är riktigt bra. Bra på ett sådant där sätt att man känner att man mår bra av att äta den.

Till frukost serveras bland annat tre sorters gröt; havregrynsgröt, bovetegröt och quinoagröt. Brödet kommer från Åre bageri. Det finns hemgjord müsli. Jag har bara ätit en frukost på Grow än så länge – och bara en lunch.

I tisdags bjöd vi in hela Åre by till gratis lunch och det var fullsmockat. Restaurangen har blivit mysig trots att den är stor och det finns lite olika avdelningar att sitta vid; från små till stora bord och i olika höjd.

Tanken med Grow är att grönsakerna får ta huvudrollen – och det animaliska proteinet blir tillbehör. Det finns en massa härliga röror och varma grönsaker att välja bland till lunch. Och middagen serveras som family style där man får in en massa pots and pans till bordet – men väljer själv sitt tillbehör. Kött, fisk eller vegetariskt.  Nyårssupén kommer till exempel som flera olika alternativ!

Men det mesta tipset jag fått är faktiskt en rätt från Lobbybaren: portobellomackan! Måste. prova. den.

Ikväll har vi fest på Grow. Några hundra gäster kommer och inviger restaurangen på riktigt. Det blir kul!

restaurang Åre Holiday Club restaurang Åre Holiday Club restaurang Åre Holiday Club restaurang Åre Holiday Club restaurang Åre Holiday Clubrestaurang Åre Holiday Club  restaurang Åre Holiday Club restaurang Åre Holiday Club

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger