Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min stil

Jag brukar inte fundera så mycket på vad som är min stil, för jag vet vad jag tycker om. Ibland glömmer jag att följa den inre magkänslan bara, och förvillar mig bland trender och mönstrat och knepigheter. Sådant är också fint tycker jag – men det som är fint på andra är inte nödvändigtvis det jag själv är bekväm i.

Mina favoritplagg har rena och enkla snitt men är inte nödvändigtvis tråkiga. Jag tycker om enfärgat men för att ett enfärgat plagg inte ska bli tråkigt måste det vara rätt; riktigt bra passform till exempel. Något som gör plagget lite mer ”bold”. Jag har inget bra svenskt ord för det.

Jag köpte en Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft dunparkas som är just bold. Den har en gigantisk luva att krypa in i och är ungefär allt det jag önskar just nu.

Den svarta, vida byxan har alltid haft en given plats i min garderob. Och kommer alltid att ha.

Dunparkas Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft Dunparkas Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft Dunparkas Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft Dunparkas Nike Sportswear Tech Fleece AeroLoft

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger