Kom med på en Winter Workation med Influencers of Sweden. Var? Åre såklart, bästa stället när det är vinter om du frågar mig! Den 12-15 januari planerar vi för en unconference. En unconference är en konferens som skapas av deltagarna! Här läser du mer om det hela!

winter workation

Jag älskar workations och skulle gärna åka på sådant jämt. En workation är en mix mellan work och vacation och hör samman med att vara lite av en digital nomad; att kunna plocka med sig sitt jobb och jobba lite var som helst i världen. Perfekt om man jobbar med till exempel digitala medier. Inte lika enkelt om man är tandläkare.

Förresten, jag kommer alltid att minnas kommentaren jag fick när jag skrev om life design och mitt drömliv för runt fyra eller fem år sedan. Jag beskrev hur jag inte ville sitta inne och jobba mitt på dagen när det var som bäst väder ute – istället ville jag kunna jobba när jag ville, och fördela arbetstiden mer fritt under dygnet. Jag fick kommentaren som löd något i stil med hur skulle världen se ut om alla tänkte som du, vem skulle vara läkare och ta hand om sjuka och samhället (etc). Jag kan fortfarande inte förstå kommentaren. Hur skulle det se ut om alla var läkare vill jag kontra med såhär ett halv decennium senare. Hur skulle det se ut om alla var lärare, politiker, författare eller något annat yrke?

PS. Undrar du över Influencers of Sweden? Här kan du läsa mer!

1

I samarbete med Svenska Spel