Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vanlig jävla träning – så nöjd!

Jag tog med träningskläderna till jobbet idag. När klockan blev eftermiddag lockade tanken på att gå hem istället för att gå till cykelsalen i gymmet men jag struntade i den lockelsen och bytte om istället.

Känslan efteråt alltså. Så nöjd! Att vara nöjd är en skön känsla som jag gärna känner ofta. Och jag tycker att den känslan borde infinna sig hos de flesta av oss lite oftare. För hur nöjd känner du dig i allmänhet? Kanske finns det en koppling mellan nöjd och lycklig, nöjd och välmående?

Jag gick på en cykelklass för första gången på flera år! Allting satt i muskelminnet: exakt hur inställningarna på min body bike skulle vara och hur jag brukade cykla. Men uthålligheten däremot: katastrofal. Känslan i bröstet vid 85% av max var ungefär densamma – igenkännandet gav välbehag i exakt alla celler. Däremot var det en bit kvar till det flow som jag minns från förr; men jag tror att det kommer med vanan att faktiskt cykla. Precis som att flow i löpningen kommer när man faktiskt sprungit några gånger.

Efteråt träffade jag en vän på Werséns och avslutade dagen med biff Rydberg på ren och varm choklad. En bra tisdag.

sats åre 5M0A4248 wersens åre 5M0A4252

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Sådan här pepp är bra när man sitter inne på kontor i solskenet (kan i alla fall läsa bloggar på lunchrasten 🙂 för att sedan masa sig ut i mörkret på en liten joggingrunda ikväll. Jag vet ju redan nu att suget kommmer saknas då, men det är bara att göra.

    A-mamman 2016-12-01 12:33:08 http://www.amamma2.wordpress.com
    Svara
  • En toppenkväll verkligen 🙂

    Mari 2016-11-30 06:01:30 http://www.doitforyourself.isilife.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg