Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Följ med på min lördag

Jag vaknade sent. Sömnkontot har legat på minus och det går inte att sova ikapp i det långa loppet men däremot är det skönt att längta efter sovmorgon. Och att få ta sig en.

lexington lakan

Vi bor hos mina föräldrar just nu, eftersom vi säljer vår Stockholmslägenhet. Så när jag klev upp så hörde jag julmusik från köket och frukosten var uppdukad – inklusive egenpressad juice med extra mycket citron. Lyx!

frukost stockholm 5M0A4074

Imorgon visas vår lägenhet så vi åkte till Kungsholmen och fixade de sista grejerna. Jag brukar inte gilla att åka tunnelbana och väljer helst buss – men så hoppade vi in i en tunnelbanevagn som liknade de i New York vilket kändes exotiskt.

tunnelbana stockholm 5M0A4079

Vi har lagt nytt golv och målat om tak och väggar i den lägenhet vi säljer och den har verkligen blivit så fin. Jag minns när vi köpte den för några år sedan och hur mycket jag tyckte om den. Allra härligast är att gå och lägga sig om kvällen och titta upp mot det torn som jag ser på andra sidan gatan samtidigt som jag lyssnar på pod som jag somnar till. Alex & Sigge eller Hanna & Amanda är favoriterna i just det här ögonblicket. Såhär ser sovrummet ut:

köpa lägenhet i stockholm köpa lägenhet i stockholm

Köket och vardagsrummet har möblerats om och jag gillar det verkligen. Såhär skulle jag ha det om vi skulle bo kvar:

köpa lägenhet i stockholm 5M0A4110 köpa lägenhet i stockholm 5M0A4104

När vi var klara hade det börjat regna. Stockholm visade sig inte från sin bästa sida men det gjorde inte jag heller direkt, helt osminkad och ofixad. Jag är obrydd kring sådant och tror nog att de flesta bilderna på mig i den här bloggen är rätt osminkade.

köpa lägenhet i stockholm 5M0A4125

Vi åkte mot mina föräldrar igen för en julig dag med min bror och min farmor och farfar. Min brorsa fixade nejlikor i apelsiner och Hazel hade fått julkostym!

julpyssel 5M0A4136 hazelwing jaktcocker 5M0A4181

Efter ett tag dukade vi upp årets första – och näst sista julbord. Sist ut blir det på julafton. Min favorit är alla sorters lax – jag vill ha många val. Sedan är jag för mätt för allt det varma men det gör inget för jag är nöjd ändå.

julbord stockholm 5M0A4174 julbord stockholm 5M0A4208 julbord stockholm 5M0A4221

Senare spelade vi schack. Det var flera år sedan jag spelade sist men det gjorde inget för jag spelade mot min nybörjarsambo och fick till en schackmatt rätt så snabbt.

spela schack 5M0A4230

Och efter det gjorde vi inget mer. Vi hängde, drack vin och kollade lite TV och hade en allmänt skön lördagskväll. Jag skulle gärna ta fler sådana här i rad om jag fick.

stockholm 5M0A4237

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk