Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Adventstid

Det känns som att det är så väldigt många advent i år; men i sedvanlig ordning är det fyra. Och idag den allra första. Jag är inte så traditionell med mina adventshelger men däremot tycker jag om att ta vara på dem. Som förra året; då min julkalender bestod av att adventsäventyra med termos. Som att åka till Ottsjö med termos till exempel. Och den fjärde advent inledde jag det som skulle bli 2016 års stora grej.

I år har jag inga målsättningar med varken advent eller julkalendrar. Adventshelgerna får bli som de blir helt enkelt. Idag myser jag med vänner i Stockholm – och nästa helg myser jag troligtvis i Trondheim. Viktigast, oavsett allt annat, är ljus och stillhet.

Kram på er – jag hoppas att ni mår bra?

stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_1971 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2243 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne silva IMG_2294 stranden ottsjön träningsglädje sara rönne IMG_2304

Bilder från förra året

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig