Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En söndag bland många andra

Min box till TV:n har gått sönder, vilket ger mig all anledning att tända en massa ljus och lyssna på julmusik och ett och annat P1-program istället. Mörkret har sänkt sig för flera timmar sedan och när det var dagsljus så var det soligt ute. Så ljuvligt!

Jag och Hazel var uppe i Ullådalen och gick på skaren från skoterspår och på ett ställe där solen lyste igenom satte jag mig ner och önskade att någon skulle komma med en termos varm choklad. Ingen hörde mina önsketankar – men däremot var Ullådalen som ett stort äventyrsland för många bybor. Ett hundspann kom och körde förbi oss och det var flera vinterflanörer och sällskap som gick på tur. Och hundar, hundar överallt!

På eftermiddagen tog jag en powernap och sedan kände jag mig som en ny människa och började städa i köket. När jag har samlat mer energi ska jag vika det gigantiska lasset med ren tvätt och langa in i garderoben.

Söndagar har aldrig varit min favoritdag men den tar en allt större plats bland dagar jag tycker om. Rent träningsmässigt är däremot måndagar mina allra bästa dagar, så därför ser jag fram emot imorgon.

Vad har du gjort i helgen?

Åre öppnar liftarna IMG_6960 Jul Åre Hazel 5M0A3759 Jul Åre 5M0A3710

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej,
  Jag undrar vad Hazel är för ras, hur hög hon är och vad hon väger? Är på jakt efter en lite mindre men stabil ras som jag kan ha med på fjällvandringar och långpass. Hoppas allt är bra med er!

  Kristina 2016-11-23 11:25:02
  Svara
 • Vad härligt. Finfina ord om helgen. 🙂 min helg har inneburit lugn, vila, träning och hemmafix. En bra helg 🙂

  mari 2016-11-21 11:16:21 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Så härligt du beskriver, förstår din önskan om varm choklad. Varför är måndagarna bästa träningsdagen för dig? Kram

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-11-21 10:49:56 http://www.evasvard.com
  Svara
 • Städat, handlat, umgåtts med familjen, spelat schack, haft ont i piriformis, glatt mig åt att Östersund är vit av snö, tränat dubbla pass på söndagen.

  Hans 2016-11-21 10:34:13
  Svara
 • Jag var så sugen på att börja julpynta i huset, men lyckades i sista stund begränsa mig och sparar det till första advent. (Däremot pyntande jag Stockholms-lägenheten tidigare i veckan så lite pyntande fick jag ändå utlopp för). Istället blev helgen två halvdagar i soffan med Vinterstudion (ÄNTLIGEN!) och lite jobb vid datorn samtidigt, för att sedan efter längdtävlingarna var slut gå ut och åka skidor själv. Bästa vintermyset!

  Sara Borg 2016-11-21 07:33:50 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Jag har jobbat så nu är måndag och tisdag helt lediga. Dags för julmys och stillhet.

  Angelica 2016-11-21 07:07:46 http://angeliqe.blogg.se
  Svara
 • Min sambo fyllde år i veckan så vi gjorde en gigantisk smörgåstårta och bjud familjen och närmaste vännerna på mat och bubbel 🙂 söndagen spenderades med lite fix inför veckan och ganska mycket tid framför serier.

  Mia - fotografering, life design & grafisk design 2016-11-21 07:02:00 http://miabergvall.wordpress.com
  Svara
 • Det blev både en ledig fredag, långkok med vin, besök på plantskola, fika hos dottern och träning under helgen. Tycker att din dag låter väldigt mysig 🙂 Själv har jag börjat gilla söndagarna, på snudd att det är den bästa dagen på vecka. Feelgood-pass och mysdag i ett!

  Cecilia 2016-11-21 05:09:03 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • Hej! Visst var det du som hade en kul träningsjulkalender förra året? Blir det en ny i år, eller ska jag köra en favorit i repris? Den var himla uppskattad 🙂

  Monica 2016-11-20 22:19:46
  Svara
 • Låter som du haft en härlig helg. Själv blev det en löptur i skogen innan snön blir för djup. Julgardinupphängning och några stjärnor kom upp. Såååå mysigt ! Gjorde en snögubbe med dottern som döptes till Gunnar.? Saffransskorpor bakades igår. Avslutade helgen med innebandy. Ha en toppen vecka! ?

  karin 2016-11-20 22:13:08
  Svara
 • jag har ju verkligen svårt för vinter/snö/kyla men ändå får du det att låta så mysigt!! man vill ju komma upp och vintermysa med dig 😉 KRAM!

  ISA 2016-11-20 20:37:22 http://isabyl.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje