Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skidpremiär

Idag öppnade Åre för säsongen med ett helt gäng liftar; Hamre i Duved och VM8:an i Åre by och en lift i Rödkullen och – faktiskt även en park. Jag anade att folk skulle hänga på låset så när jag var ute på morgonpromenad kikade jag upp mot backen och jo, mycket riktigt såg jag ett helt gäng åkare.

Framåt förmiddagen träffade jag Katrin och så tog vi några åk. Jag tror inte jag åkt såhär tidigt på säsongen förut, det skulle vara i Whistler då, och min målsättning var att känna på utrustningen lite. Och var jag själv står såklart.

Jag tycker att premiärdagen är svajig varje säsong – så också i år. Efter att ha noterat hur jag tappade stabiliteten och kraften i fötterna eftersom pjäxorna klämde mina tår tror jag bestämt att det får bli nya pjäxor den här säsongen.

Men; jag minns också hur jag för bara två år sedan hade problem med min åkning för att min rygg strulade och nervbanorna inte kopplade rätt muskler vilket skapade påfrestning och begränsade mitt rörelsemönster vilket man tydligt kunde se när jag åkte. Den känslan försvann förra säsongen och är helt borta vilket känns så skönt!

Varje skidpremiär förtjänar en varm choklad så vi var in på Åre Ski Inn och fikade lite – en bra start på den här säsongen!

Åre skidor Åre skidor Marmot Åre skidor Åre skidor köpa nya pjäxor åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Jag har inte stått på ett par skidor på flera år pga att varken jag eller mannen är så intresserade. Men det ser väldigt härligt ut på bilderna 🙂

  Jeanette 2016-11-22 12:46:45 http://apiecewithfrosting.com
  Svara
 • Kan ju inte bli annat än grymt skidsugen av bilderna 🙂 Jag har nyligen fått veta att jobbet tar med mig upp till Åre en helg i februari för konferens, men februari känns väldigt långt borta med ett så här stort sug.
  När det gäller pjäxor så hyrde jag länge just för att jag inte hittade några som passade mina fötter. När det var som värst var jag in hos uthyraren och bytte på lunchen för att jag hade kramp i fötterna efter en halv dag. Plötsligt var det ett par som inte gav mig kramp, och som faktiskt inte gjorde det minsta ont! Självklart köpte jag dem, och nu vet jag inte vad jag ska göra den dagen de börjar gå sönder…

  Linnea 2016-11-21 15:35:24 https://lillahusetpagarden.wordpress.com/
  Svara
 • Som jag skrev i ett blogginlägg förra veckan – hos dig är jag säker på att få en gnutta Jämtlandslycka i ett klick. Fantastiskt att få åka skidor. Tack för ännu mer längtan 😉

  Anna Lissjanis - Trend o träning 2016-11-20 16:55:46 http://www.annalissjanis.se
  Svara
 • Avis, jag? Nej inte alls… eller kanske lite. Eller om jag ska vara ärlig! Skitavis! 😀

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-11-20 16:08:47 http://www.evasvard.com
  Svara
 • Magiskt 🙂

  mari 2016-11-20 15:16:20 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Åhh vad härligt! Älskar Åre, älskar snö, älskar skidåkning och älskar varm choklad (och kall choklad, ja, all choklad faktiskt!). Längtar!

  Emmi - explorista.se 2016-11-20 08:40:27 http://explorista.se
  Svara
 • Gissa om man längtar! Åkte längdskidor här i Täby i helgen som var. Endorfinerna rusade runt i kroppen. Underbart! Vi fick nästan en halvmeter i det omtalade snökaoset och idag en vecka senare har nästan allt regnat bort. Så trist. Men snart blir det Åre igen!
  / Margareta W

  Margareta W 2016-11-19 21:17:45
  Svara
 • Åh, jag älskar Åre’s backar, och längtar massor tills jag får åka utför igen :-).
  En varm choklad är absolut nödvändig, annars överlever man ju inte!!

  Vad skönt att kroppen är mer med dig i år. Snart är stabiliteten där fullt ut och med nya pjäxor kan det bara bli toppen.
  Ha en jättemysig lördagkväll, finaste!
  KRAM <3

  Ulrica 2016-11-19 19:45:05 http://hus30.se
  Svara
 • WOW snygg outfit!!

  Mia 2016-11-19 19:36:26
  Svara
 • Wow, tänk att bo så nära en skidbacke att man redan i mitten av november kan ta sina första åk. Inte vilken backe som helst heller, utan vackra Åre.

  Clara Edvinsson 2016-11-19 16:57:43 http://www.claraedvinsson.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg