Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vilken siffra skulle du sätta just nu?

Hej på er. Hur mår ni idag? Jag läser om den stora tröttheten lite varstans. Om du fick skatta din känsla på en skala mellan 1 till 10 – vilken siffra skulle du sätta just nu?

Jag tror jag sätter en sjua. Jag har nog blivit drabbad av den där tröttheten jag med. Idag kände jag den så himla fysiskt. Jag och Hazel var ute och gick i djupsnön och varje steg var så jobbigt. Vilket i och för sig kan ha berott just på den där djupa snön…

Därför ser jag fram emot helgen. Igen. Jag ser fram emot den härliga känslan imorgon: att ha hela helgen framför mig och att gå och lägga mig i rena lakan på fredag kväll och veta att ingenting väntar på mig på lördagen.

Eller jo; en sak väntar. Skidpremiär! Det ser jag fram emot massor!

Men du; berätta lite om dig. Vilken siffra svarar du?

Lexington stickad tröja

Här är min nya tröja från Lexington. Jag tycker att den är värdigt fin med skidor, stavar och små gondolliftar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Svår fråga, jag tycker det pendlar under dagen. Har hamnat i en strulig arbetssituation som tar massor med ork så tre på dagarna, sen när jag får ut och springa i regnrusket eller lyfta tungt på gymet masar det sig upp till en sjua. Ska jobba på att hålla mig där uppe…

  Eva 2016-11-22 11:35:45
  Svara
 • Åh tröjan är underbar. Som en jultröja fast ”seriös” om du förstår 🙂

  Jag är nog uppe på en 7-8 efter att ha varit en 3:a när det var sådär väldigt grått i många dagar. Då kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Men nu har jag energi & julsug och är så löjligt lycklig över att ha fått leka i snön!

  Katta Bucketlife 2016-11-18 22:46:27 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • 8 🙂

  Ylva Maria 2016-11-18 17:59:10 http://ylvapavval.com
  Svara
 • Just idag är jag nog på en god 8:a, men tidiagre i veckan har jag varit nere på en 4:a eller 5:a. Men idag tog jag mig iväg till gymmet på morgonen och det piggar alltid upp. Dessutom väntar en helt obokad helg, vilket är underbart!
  Kram Helén

  Helen i Vilrummet 2016-11-18 14:30:40 http://vilrummet.blogspot.se
  Svara
 • Vädret här ligger på minusskalan, tyvärr inte temperaturen. Jag är ju en vädermänniska som alltid tjatar om sol, regn, blåst, snö, is eller annat, så visst påverkas jag. Men det är också fredag och tack vare dig, Sara, så ska jag köra ett PT-pass direkt efter jobbet! Jodå, jag hittade Sofia och Uppochhoppa via din blogg.

  A-mamman 2016-11-18 11:16:20 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Usch idag får jag tyvärr säga 3 🙁 Är så otroligt trött på att ha ont. Fick en skada i knät i maj som gjort att jag inte kan böja benet samt värk hela tiden. sent om länge har jag fått besked om att det är menisken och slämsäcksinflamation. väntar på tid hos ortoped. Men dettahar gjort att jag ej kunnat träna som jag vill. Denna vecka inget alls på nedstämd. Vilket har gjort att jag har ont i min dåliga rygg nacke. Så dumt att strunta i träningen! Men men jag kommer igen 🙂

  Birgitta 2016-11-18 11:07:39
  Svara
 • I am struggling so much with the tiredness right now, this morning I got up and went back to bed as soon as I could, just to lay still some more. Need to be kind to ourselves with this, so many stories of tiredness, it must be only natural this time of year.

  Leanne 2016-11-18 10:40:36 http://pineandpeak.com
  Svara
  • Svar på Leannes kommentar.

   Yes, November is tricky that way – so much darkness and so many weeks since the holidays and until the next break.

   Sara Rönne 2016-11-20 10:53:00
   Svara
 • Å det var en svår fråga! Med utmattningssyndrom så är jag oftast konstant trött. Skulle jag jämföra mig med mitt tidigare normaltillstånd (ett tillstånd jag absolut inte vill tillbaka till) skulle jag nog ligga på minus eller kanske på +-0 om jag tänker efter MEN om jag tittar på mitt sjukdomstillstånd så är jag nog på en siffra fem idag. Och det känns riktigt bra! Jättefin tröja! Mys med skidpremiär, lite avis är jag allt! KRAM

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-11-18 10:40:08 http://www.evasvard.com
  Svara
 • För några dagar sedan hade jag sagt åtta men idag blir det en trea. Har blivit sjuk vilket gör att jag missat viktiga föreläsningar i skolan. Idag har vi gäster och imorgon har vi stort kalas till sambon, vet verkligen inte hur jag ska hinna med allt. Känner mig tyvärr orkeslös och otillräcklig idag :/

  Mia - fotografering, life design & grafisk design 2016-11-18 10:31:52 http://miabergvall.wordpress.com
  Svara
 • En 8:a tror ja! Jag är väldigt pigg i sinnet och är på gott humör – men har haft svårt att komma upp ur sängen de senaste dagarna och haft lite förkylningskänningar, så helt 10 är det inte. 🙂

  Jenny 2016-11-18 08:45:33 http://jemppari.blogspot.com
  Svara
 • Skidpremiär, ny tröja, rena lakan – vilken himla härlig helg som väntar dig, håller tummen för att du piggnar till några siffror tills nästa vecka!

  Jag tror jag är en sjua, fast det känns okej för jag är i uppåtkurva och blir piggare hela tiden 🙂

  Elna 2016-11-17 23:49:29 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
  • Svar på Elnas kommentar.

   att känna uppåttrend gör nog att oavsett vilken siffra man är på så känner man sig bättre

   Sara Rönne 2016-11-20 10:54:16
   Svara
 • Hm, jag är ändå inne i en rätt bra period där jag sover bra, snoozar lite på mornarna men blir pigg så snart jag kliver ur sängen. En 4:a!

  Emilia 2016-11-17 21:32:50
  Svara
 • Ligger nog också på en sjua nu. Fast ärligt talat låg jag nog på en åtta för ett par veckor sen, när det var som mest intensivt på jobbet.
  Det är fortfarande mycket, men nu ser jag ett ljus i tunneln. Lääängtar i hjäl mig efter lite julledighet. Jodå, jag ska vara ledig, trots bristen av röda dagar… 🙂

  Trail & Inspiration 2016-11-17 21:32:14 http://www.trailinspiration.se
  Svara
 • Jag skulle säga en åtta! Väldigt trött för att jag är en sån segis just på kvällarna men glad i själen och haft en ledig dag så pigg och stark!

  Fitnesscoachen 2016-11-17 21:24:58 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Jag pendlar hej vilt mellan (10)upp som en sol och (1)ner som en pannkaka. =) Medelvärde 5.

  Issa 2016-11-17 21:12:55 http://issabackman.blogg.se
  Svara
 • Vilken fin tröja!

  Jag försöker att verkligen förtränga tröttheten och fira mörkret att gå och lägga mig tidigt. Ser när jag skrev det att det lät präktigt, men jag tycker att det hjälper mig!

  Maria 2016-11-17 20:32:33
  Svara
 • En 6:a eller en 7:a skulle jag sätta, det är inte förrän den här veckan jag känner av den. Skönt det! Men jag hoppas den försvinner illa kvickt, så ja….helgen är mer än välkommen 🙂

  Mari 2016-11-17 20:03:52 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Jag skulle sätta en 6:a tror jag. Mår egentligen bra, massor av spännande på gång och julen framför oss som jag älskar men har tyvärr också drabbats av tröttheten…detta väder vi har alltså. Regn och mörker, har svårt att hålla energin uppe känner jag. Längtar efter snön:)

  Lina Abrahamsson 2016-11-17 19:35:38 http://matsaklart.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje