Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Favoritmat från öst

Jag har fastnat i östanvinden. Det enda jag är sugen på är stir fry, nudelsoppa och vietnamesiska vårrullar. Jag köper kruka efter kruka med färsk koriander, provar alla sorters nudlar och min sesamolja har tagit slut.

Igår hyvlade jag morötter som fick fräsa i olja samtidigt som jag kokade upp nudlar i en kastrull bredvid. Morötterna blandades snart med färsk babyspenat, chili och tofu. När nudlarna kokats klara hällde jag vattnet och så fick de fräsa med i pannan tillsammans med sesamoljan. När jag stängt av värmen klippte jag över massor av koriander och pressade en lime. Så gott!

stir fry 5M0A4003 stir fry 5M0A4001

Jag har lagat massor av asiatiskt tidigare – här finns några favoriträtter jag tycker att du ska prova på:

Spring rolls med mango

Ramen

Inte en rätt men förvisso ett ställe: min bästa restaurang för sushi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman