Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vad händer med min podcast?

Träningsglädje TALKS, min egna favoritpodcast som blivit listad och rekommenderad på så många webbplatser och i printade magasin, har som ni märkt inte uppdaterats på ett tag. Det är lite medvetet, för jag är i utvecklingsfasen av ett nytt format.

Jag minns inför mitt första avsnitt för rätt många år sedan hur jag tänkte att om jag inte är först måste jag göra det annorlunda. Det är mitt sätt att ta på mig ledartröjan som jag skrev om för ett tag sedan.

Det ironiska såhär efteråt är att jag nästan var först relativt sett. Men det visste jag ju inte då. Åren efter att jag släppte första avsnittet har hur många poddar som helst startats – och avslutats.

Jag lyssnar väldigt mycket på pod och har märkt av en tydlig utveckling de senaste åren. Nu är det min tur att ta vidare min egna produkt och hitta det sätt som jag vill jobba fram Träningsglädje TALKS fortsättning.

Vad tycker du har varit bra med min pod? Och vad vill du ha mer av?

charlotte kalla podcast

Bild från den gången jag poddade med Charlotte Kalla – efter det har jag gjort andra intervjuer med henne, men i mer skrivna format

abisko

Bild från den gången jag var i Abisko och vi spelade in pod utomhus när vi såg Lapporten. Det var jättekallt.

playitas

Här spelade vi in på Playitas. Jag tycker om att spela in utomhus för lite mer liv i podden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Avsnittet med Charlotte Kalla var förstås grymt. Mer reflekterande avsnitt md dig och din mor, det skulle jag älska.

  Åsa 2016-11-20 16:15:26 http://ehrnholm.se
  Svara
 • Hej!! Jag älskar verkligen din pod! Jag har lyssnat 3-4 gånger på vissa avsnitt. De bästa avsnitten enligt mig är de som verkligen förmedlar allt det din blogg handlar om med, träningsglädje och tacksamhet över hur grym den egna kroppen är och att man (jag iaf) borde försöka uppskatta den mer. Jag har också uppskattat alla de gånger Annika varit med lite extra mycket! Håller tummarna för mer och fler avsnitt!! Kram

  Amalia 2016-11-16 21:20:02
  Svara
 • Jag gillade det personliga, eftertänksamma liksom. Så bästa avsnitt är nog de reflekterande. Mindre fängslande för mig var de mer specifika t.ex om löparskor eller lopp.
  Och nog var du tidig allt! Jag lyssnade lite på Gilian Michaels och sen började du – typ. Haha. 🙂

  Lisa Livet från den ljusa sidan 2016-11-15 20:51:22 http://livetfrandenljusasidan.se
  Svara
 • Hej
  Det jag gillar med din pod är att det är en sån härlig blandning av dina egna tankar och berättelser och även intervjuer med andra. Och att den så starkt förmedlar att man inte ska tävla mot någon annan än sig själv. Väldigt roligt att höra om träningskläder (samarbetet med Craft) Och så klart dina vackra foton.

  Mia 2016-11-15 19:53:13
  Svara
 • Det här med pod, jag lyssnar gärna men sedan går det veckor utan att jag ens kommer ihåg att det finns något som heter pod 😉 KRAM och lycka till!

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-11-15 12:44:49 http://www.evasvard.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk