Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inversion

När jag vaknade var det alldeles vitt utanför fönstret. Inte av snö men av dimma. Jag såg varken sjön eller fjället utanför fönstret och det har inte synts till på hela dagen. Det är då man vet att läget en bit upp på berget kan vara helt annorlunda. Väderfenomenet kallas för inversion och är vanligt i Åre.

Från myren i Ullådalen såg jag molnen ligga som ett lock över dalgången. Solen sken och himlen var blå och det var någon enstaka minusgrad i luften. Ljuvligt, skrev jag på Instagram!

Eftersom det snöat så mycket så knäppte jag på mig snöskorna och vandrade rätt ut i den orörda snön. Hazel skuttade fram i den djupa snön på sitt vanliga outtröttliga sätt men efteråt låg hon och sov i soffan i flera timmar.

Det var en sådan där dag som bara inte existerar i november. Men i år kommer den gång på gång. Det var nästan som den här dagen i april. Ljuvligt.

Åre Ullådalen IMG_3228 Åre Ullådalen Åre_1060 IMG_3269 Åre Ullådalen Åre_1060 IMG_3254 Åre Ullådalen Åre_1060 IMG_3275 Åre Ullådalen IMG_3226 Åre Ullådalen Åre_1060 IMG_3266 Åre Ullådalen Åre_1060 IMG_3288 Åre Ullådalen IMG_3261 Åre Ullådalen IMG_3248 Åre Ullådalen IMG_3283 Åre Ullådalen IMG_3246 Åre Ullådalen IMG_3250

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger