Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Första backarna i Åre öppnar!

Man har kunnat ana att något var på gång. Jag har sett pistmaskiner i backen och snöskotrar som åkt upp och ner sent på kvällen. Idag meddelar SkiStar att skidsäsongen i Åre börjar på lördag den 19 november.

Den klassiska öppningshelgen, som numer heter Åre Ski Test Weekend, börjar den 8 december och då kan man testa ny utrustning från en massa leverantörer: det går att åka hela helgen på olika skidor. Den helgen är en av mina favoriter; det är ju då det börjar liksom.

Igår var jag upp på fjället en sväng och mötte många skidåkare som körde enligt devisen earn your turns. De gick upp på stighudar – enligt ryktet är läget på berget magiskt bra just nu. Jag ska fixa mitt liftkort och sedan ge mig ut och testa själv. Skidsäsong från november – episkt!

Jag har varit snabb som tusan på att dessutom fixa en rabattkod på boende på Holiday Club (där jag jobbar – detta är alltså inget jag får extra betalt för). Ange kod ”skidgladje” och boka senast kl 23.59 på söndag så får du 15% rabatt på boende före den 22 december.

Jag rekommenderar dig att komma hit till Åre Ski Test Weekend eller helgen efter. Om du bor rätt så nära så ska du absolut komma redan nästa helg. Då står jag redo med skidorna. Fy tusan så härligt!

VM8an 5M0A3624 Åreskutan 5M0A3618

Bilder från igår kväll

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger