Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En helg i Hälsingland

Jag och Annika har en härlig helg i Hälsingland. Imorse packade vi in oss i bilen och åkte norröver. Med oss har vi en plan för alla dagar och imorgon ska vi springa trail!

Innan vi kom hem till vårt hus stannade vi vid Bollberget och gick mitt allra bästa elljusspår i skogen. Det var pudrat på backen och krispigt i luften. Solen var sådär skör som den är i november och det var ljuvligt trots att Bollnäs i sig aldrig kommer få pris som Sveriges vackraste stad.

Jaktcocker Hazelwing Hälsingland bloggare Hälsingland bloggare Hälsingland

När vi kom hem lagade jag nudelsoppan ramen till lunch; nyförälskad i denna helt fantastiska maträtt som går att variera i det oändliga. Annika var skeptisk – och ikväll blir det traditionsenlig fredagstacos.

ramen med kyckling 5M0A3066

Snart nog var det mörkt trots att klockan bara var fem. Vi satte på oss dunjackor, mössa, vantar och tog med ficklampa och gick ut på skogspromenad på min favoritrunda när jag är här uppe. Det snöade i luften och det var återigen ljuvligt. Jag älskar fredagar och känslan som ligger i luften – det är något alldeles särskilt!

Nu ska vi tillbringa resten av kvällen i soffan. Med en eld i kaminen, med tända ljus, med tidningar och te och julmust och med tacos. Med hunden Hazel och katten Charlie. Och så ska jag välja ut det allra bästa stället för ett långpass imorgon!

bloggare hälsingland 5M0A3087 bloggare hälsingland 5M0A3090

Annika hittade mig i ett uppslag i tidningen Utemagasinet. Det är ett tidningstips i en nisch som jag tror kommer öka; outdoor. Särskilt med Marie Kjellnäs som chefredaktör. Jag ser fram emot hur hon kommer att utveckla tidningen framöver!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk