Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nya skor!

Jag har haft ett intensivt förhållande till träningsskor. För något år sedan hade jag ett nyårslöfte om nya löparskor och träningsskor en gång i månaden. Jag går inte igång på skor med klackar eller glitter – däremot kunde jag under en tid allt om löparskor från mina favoritmärken.

Numer är jag inte lika påläst om material i sulan och funktioner och innovationer och så – men jag är sjukt petig med skor. Särskilt träningsskor!

På Intersport köpte jag ett par nya Adidas Energy Boost och ett par riktigt tunna Nike Free. Just Nikes Freeskor var mina absoluta favoriter under många år. Jag tycker om tunna skor eftersom jag vill ha mycket känsla när jag springer. Eller, jag vill ha mycket känsla i allt jag gör förresten. När jag åker skidor, kör bil, cyklar eller vad det nu kan vara.

Jag sprang mitt marathon i Adidas Ultra Boost men ovandelen är för tunn och otät för att funka som vintersko. Ett par krispigt vita Adidas Energy Boost är inte drömfärgen för slaskväder – men de var snygga. Och de är varmare och funkar fint för dagar med bar asfalt. När det är vinterväglag springer jag helst i tunna terrängskor och det är först på senare år jag börjat springa med dubb på vintern när det varit omväxlande plus- och minusgrader och blivit halkigt.

I de andra påsarna då? I den stora Lexingtonpåsen ligger en stickad vintertröja som jag inte kunde låta bli att köpa – och några kuddar som passar i Åre. På COS köpte jag också ett gäng tröjor. Jag har så dåligt med just tröjor insåg jag när det började bli kallare och jag bara ville klä på mig varmare saker.

Största köpet idag var garanterat en ny MacBook Pro. Min nuvarande har gjort fyra år i trogen tjänst och har varit en fin partner som fått slita timmar varje dag.

adidas energy boost shopping tips löparskor stockholm 5M0A3033

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Finfin shopping! Min kära MBP är bara ett år så den får jobba lite till. Köpte du den nya med touchgrej längst upp?

  Elna 2016-11-05 10:38:14 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
 • Att köpa ny dator var ju som en revolution, allt går sååå mycket snabbare nu!

  Anna 2016-11-04 18:50:28 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Jag är jättefeg att ens testa att springa på vintern så det blir tyvärr bara på löpbandet. Men så är det kanske, om jag inte tänker helt galet, mer riktiga snövägar i Åre där skor greppar än här i Mälardalen där vi oftast bara har isiga vägar? Kul med lite shopping :-). Ibland önskar jag att jag hade en Macbook Air när man vill ha den med sig för den är så lätt, men min Pro är verkligen som du säger en slithäst. Den tål det mesta!!
  Ha en toppenhelg, vännen <3

  Ulrica 2016-11-04 18:04:35 http://hus30.se
  Svara
  • Svar på Ulricas kommentar.

   det kan nog vara väldigt mycket samma typ av väg! jag tycker om vintrig löpning även om det oftast blir kortare pass. 🙂 ha en fin helg du med!

   Sara Rönne 2016-11-04 19:54:37
   Svara
 • Hej!
  Tror att jag ska testa dobbar gäller att hitta en sko som står emot väta som man får räkna med i Stockholmstrakten
  Här i Åre snöar det just nu. Härligt!

  Margareta W 2016-11-04 13:15:39
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger