Nu börjar gymmet på taket på Holiday Club att bli ett gym på riktigt. Dessutom med schysst utsikt över den delen av Åre som alla blickar ner mot, när man inte kollar uppåt Åreskutan. Ner mot Åresjön. Min arena sommar som vinter.

På lördag smygöppnar Holiday Club Åre med öppet hus och gratis klasser. Här är mer info. Bland annat kan man köra en workshop i löpteknik med löpcoachen och löpcoachutbildaren Snabba Fötter.

Jag hämtade honom på flyget igår kväll. Lite tidigare hade jag packat bilen full med broschyrer. Det är svårt att ta in hur lite papper kan väga så lite, även om det är väldigt många ark papper.

Även om jag älskar att jobba digitalt så är det något särskilt att hålla en tryckt produkt i sin hand som man har gjort själv. Med nya Holiday Club så gör vi om det mesta; från själva idén med hotellet med ett nytt varför. Och så gör vi om maten. Bland mycket annat. I och med allt det har vi också tagit fram ett helt nytt grafiskt ID. Nya färger, nya typsnitt och det viktigaste av allt – en bildstrategi och ett enhetligt bildspråk.

Allt det där kommer att märkas mer sen. Just nu är det gymmet som märks mest. Särskilt på lördag!

gym åre

0