Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The Perfect Cardigan

Någon önskade mer vardag och såhär ser jag ut då. Ibland. Jag har längtat efter mysiga cardigans och gillar denna; The Perfect Cardigan från Soft Goat. Mjuk och mysig och med snygg grön färg. Fin till jeans (Levi’s – som jag köpt i USA) och guldskor (Adidas).

soft goat perfect cardigan soft goat perfect cardigan guldskor 5M0A2722

Idag kör jag in bilen på service innan jag piper ner till Stockholm. Jag kommer vara där över helgen och hela nästa vecka. Det blir kul! Det blir också kul att komma tillbaka och möta vintern. Jag gissar att de kommer starta igång snökanonerna tills dess.

Igår gick vi ut med en kampanjkod som ger dig 20% rabatt på allt boende på Holiday Club Åre under hela januari. Koden: jan48h gäller bara fram till torsdag kväll – så passa på. Träna på SATS, ät på Grow och bo nära allt som jag gillar; isen på Åresjön som blir till oändligt långa vinterpromenader, restaurangerna i byn som bjuder på härlig känsla och så skidbackarna såklart.

Om du vill veta vilken träningslåt jag gillar allra bäst just nu, vad jag alltid har i kylen eller vilken träningsform jag helst skulle vilja prova, så ska du klicka här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Å den gröna är verkligen fin. Jag har funderat på den ljusgrå men nu tvekar jag lite. Vi köpte den rosa till lillasyster när hon fyllde 30 tidigare i år – alla färger är superfina så det är svårt att välja!

  Sara Borg 2016-10-30 16:16:34 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Sara Borgs kommentar.

   Jag vet, det var sjukt svårt att välja. Men jag är nöjd med den gröna ändå. Skulle iof vilja ha en svart också…

   Sara Rönne 2016-10-31 00:12:34
   Svara
 • Fina du 🙂

  Mari 2016-10-27 18:42:07 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Så fin farge på cardiganen! Du kledde den 🙂

  Lone 2016-10-27 13:00:34 https://www.facebook.com/lonekunst/
  Svara
 • Hej Sara!

  Jag älskar din blogg. Jag måste bara säga det. Du verkar leva det perfekta livet rent träningsmässigt, naturnära, funktionell träningsglädje. Det är precis det jag älskar, eller åtminstone längtar efter! Jag bor i södra Sverige, i Malmö. Min familj och umgängeskrets består av fantastiska men otroligt lata/bekväma människor som inte tycker att träning är något att hänga i granen och ”friluftslivet” består av en runda i kvarteret eller en bra dag en promenad till mataffären. Jag har ingen aning om vartifrån mitt enorma sug för livet i fjällen, eller åtminstone nära naturen, har kommit från. Men det finns där. Jag är nämligen helt ensam om det. Just nu tränar jag inför en svensk klassiker, och jag vill gärna testa på triathlon. Problemet är ju att jag är helt ensam i det, vilket är lite tråkigt. Jag är 20 år och vill egentligen inte flytta, jag har ett enormt starkt band till Malmö och gillar att ha havet mitt i stan och finner en trygghet i Skånes platta landskap, även om jag ibland längtar efter fjällen. Jag är otroligt familjekär, alla jag känner och hela min stora, tjocka släkt finns ju här. Men samtidigt längtar jag väldigt efter sociala relationer som delar mina intressen eller sällskap på lungrundorna. Har du några som, vilka som helst, om var jag hittar den typen av relationer? De jag har stött på har varit familjer i mellan och jag känner att jag inte heller platsar där.

  I vilket fall som helst, tack för en drömlik blogg.

  Emma 2016-10-26 16:02:58
  Svara
 • Mysig cardigan och ursnygga skor! Kul med vardagskläder. Äger jag ens sånna? 🙂

  Anna 2016-10-26 14:11:42 http://piggelina.se
  Svara
 • Trodde du snöat in på stickning (som jag gjort) men så var det inte 🙂 Snygg cardi!

  anneliten 2016-10-26 13:16:49 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Åh, du är alltid så fräsch och snygg! Verkligen naturligt snygg! Mysig grön cardigan också <3

  Sanne Brännström (warginna) 2016-10-26 11:01:09 http://www.warginna.net
  Svara
 • Åh, vad mysig den såg ut…!! Perfekt nu till höst/vinter.

  Rund är också en form! 2016-10-26 08:36:11 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Långa cardigans är så snyggt på andra men känner mig inte hemma i dem själv, svår ekvation! Tack för fin vistelse på Holiday, rolig förändring- och gymer, åh!

  uppochhoppa 2016-10-26 08:18:00 http://www.uppochhoppa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger