Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inte ens två månader till jul

Min mamma hörde av sig från sin semester i Florida för att påminna mig om att det är två månader kvar till jul. Det var igår. Idag är det alltså en dag mindre än två månader. En månad drygt. Känner du dig redo?

Det är dags att jag börjar tänka på jul. På ett sätt har jag tänkt på jul sedan 1 augusti då jag började mitt nya jobb. Fast inte på ett privat plan. Men månadsskiftet oktober-november är då jag officiellt börjar med julen och det är om drygt en vecka.

Det är dags nu. Det första juliga förra året var den här jullimpan.

jullimpa 2 IMG_7746

Träningen då? Jag ser framför mig cykelpass på min cyclocross och längdskidpass i fina spår. Det kräver snö – och den kommer i Åre till helgen.

IMG_1146-cyclocross-åre-sara.jpg

Jul betyder också skumtomtar. Och träningskalender. Men den tror jag faktiskt att jag skippar i år. Eller så gör jag något helt annorlunda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag har inte tänkt en endaste tanke på jul, men jag har tänkt mycket på att det bara är två månader till den 28 december då jag ska cykla ett varv runt Vättern med Abloc Winter Challenge. Nu, när du fick mig att tänka på jul kom jag på att det blir ju världens bästa kolhydratuppladdning, längt!

  Elna 2016-10-25 15:41:26 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
  • haha ja. det är ju ingenting! och efter det är det vår!

   Sara Rönne 2016-10-25 16:51:15
   Svara
 • Jag längtar efter frost och snö nu när träden börjar tappa alla löven och mörkret kommer tidigare och tidigare på dygnet. Tänker redan julstjärnor och glögg. Och vinterkängor och uteaktiviteter med lägereld och lovikavantar. Vill ha nu. Nyss!

  Angelica 2016-10-25 14:14:44 http://angeliqe.blogg.se
  Svara
  • ja det var ju fin frost i början av oktober, men mildare nu. jag tar gärna lite mer kyla!! 🙂

   Sara Rönne 2016-10-25 15:22:51
   Svara
 • Er frista på en sånn sykkel jeg også… 🙂 Hvilken bredde er det på dekkene? Jeg har en mer terrengaktig sykkel som jeg har vinterdekk på. Den synes jeg det går ganske langsomt med på vinterdekk, kanskje fordi dekkene blir brede?

  Lone 2016-10-25 14:01:32 https://www.facebook.com/lonekunst/
  Svara
  • Hej hej, jag vet inte hur breda däcken är på min cx. Min de är sjukt tunga med all metalldubb. Det går långsamt pga all friktion, men inte så långsamt ändå. Det är bra med greppet dessutom!

   Sara Rönne 2016-10-25 15:23:36
   Svara
 • Tänka sig, tiden går fort. men mysigt. Jag längtar faktiskt. Snö, underbart. Ser fram emot och hoppas jag får se de första flingorna i helgen 🙂

  mari 2016-10-25 12:16:50 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • kommer snön till ÅRE i helgen, då måste jag nog boka in ett besök dit. Tack för tipset !

  elisabeth 2016-10-25 10:02:11 http://www.ringgatan8.se
  Svara
 • Skumtomtar är det värsta som finns, jag satsar på rocky road i stället! Om du struntar i träningskalender så kommer jag göra din kalender från förra året. Den var ju HUR kul som helst! 🙂 Jag kommer i alla fall springa 10 x 3 kilometer den tionde, det var den roligaste luckan på hela månaden!

  Anna 2016-10-25 08:52:29 http://piggelina.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Home
Sanna Fischer
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Foodjunkie
Man
Johan Hurtig
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson