Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fullmåne igen

Jag är i Hälsingland och det är fullmåne och jag vet precis vad det innebär. Jag. kan. inte. sova. Jag är trött men sömnen når inte in i kroppen. Istället jobbar jag till sent på kvällen och tidigt inpå morgonkvisten. Och jag kan för allt i livet inte gå upp när klockan ringer. Jag tycker att det är fullmåne lite för ofta faktiskt.

Förutom det så skiner höstsolen som vanligt. Och det är kallt. Jag har underställ närmast kroppen och vinterjacka ovanpå. Lossad insida på tightsen. Tunn mössa och vantar. Och min iPhone förvarar jag skyddad i kroppsvärmen. Den klarar inte av många grader över plus utan är precis som en sådan där människa som längtar till medelhavsvärmen mellan september och maj.

Craft weather pants 5M0A1903 Höst Hälsingland 5M0A2010 Craft weather pants 5M0A1934

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Här är en till som inte sovit… Och så lite förkylning på det..
  Men himla vackert är det ju på kvällsprommen med hunden 🙂
  Trevlig helg <3
  /Evelina – Evelinas Ekologiska

  Evelina - Evelinas Ekologiska 2016-10-14 17:28:40 http://evelinasekologiska.femina.se/
  Svara
 • Pju.. så det
  är därför jag legat sömnlös inatt alltså…

  Ekenäsliv 2016-10-14 09:13:36 http://www.ekenasliv.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger