Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fatbike

Idag har jag cyklat fatbike – något jag velat göra riktigt länge. Det finns några olika ställen som hyr fatbikes här i Åre – och våra cyklar kom från Åre Bikes som är en Specialized-butik (som dessutom har öppet hela året – #win).

Fatbike är en cykel med galet breda däck; vilket gör att den är flowig i terräng och en kul vintercykel. Drömmen är att cykla fatbike på skaren i vårvinter. Enligt dem i butiken ska det vara något utöver det vanliga. Jag gillar ju vintercykling så jag måste cykla fatbike i vinter också!

Cyklingen var en del av vår halvdagskonferens. Att komma ut och cykla en timma var verkligen hur bra som helst. Och att cykla fatbike måste vara en av de bättre konferensgrejerna man kan göra: alla kan cykla men att cykla denna typ av cykel gav wow-känsla. Dessutom är det noll fokus på prestation. Bara win!

fatbike åre bikes

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Sådana här inlägg ger mig perspektiv på arbetslivet. Jag var med i en arbetsgrupp för ett tag sedan som skulle planera in en heldags-konferens för vår avdelning. Vi fick väldigt tydliga instruktioner: vi fick på inga villkor göra något som var roligt för då skulle Kommissionen kunna kritiseras i media för att slösa bort pengar. Det spelade ingen roll att vi föreslog roliga saker som inte kostade pengar för det skulle ändå vara slöseri med tid. Alltså, jag vill verkligen jobba statligt och tycker att det är viktigt och meningsfullt på många sätt men ibland blir man ganska less på kraven.

  Kari 2016-10-15 11:25:37 http://forskojsskull.se
  Svara
 • Då kommer du nog älska fatbiking i vinterlandskapet! Det är så kul!! 🙂 I Alaska hade de hur mycket tävlingar som helst som nuförtiden innehåller både fatbiking, skiing, och running. Det längsta loppet är White Mountains 100 (100 miles) http://wm100.endurancenorth.org/ , mitt ute i ingenstans. Händer i Mars månad med temperaturer som kan krypa ned emot -40 om man har otur.

  Ann Rumbleinthearctic 2016-10-13 02:20:41 http://ann-olsson.squarespace.com/
  Svara
 • ÅÅå, fatbike är jätteroligt! Framförallt på vesselspår och skoterleder. Det är nästan obetalt bra att få trampa upp på fjället en vårdag. Jag lånade en ett par gånger i vinter och blev så sugen att köpa en egen men det får bero lite.

  Ett hett tips är att pysa ut så mycket luft som det nästan går annars får man inget grepp.

  Helena Enqvist 2016-10-12 13:26:38 http://www.helenaenqvist.se
  Svara
 • Å, skoj! 🙂

  Sara Borg 2016-10-12 08:50:01 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Men alltså, jag vill också ha sådana konferenser 🙂 Så underbart ju! Måste byte jobb tror jag haha 🙂

  Mari 2016-10-12 05:53:54 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Ja! Vi blev ganska förvånade när vi blev omcyklade ute på fjället, när vi var ute på längdskidor! Såg grym härligt ut med fatbike i snön, säkert samam härliga – om det ens går – att cykla i ökensand.

  uppochhoppa 2016-10-12 00:35:48 http://www.uppochhoppa.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger