Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Veckan börjar ändå. Och den börjar nu.

Ett problem jag har är att jag kan komma på idéer och bli så pepp på dem så att jag känner mig stressad. Övertaggad ja! Igår var jag tvungen att gå ut på kvällspromenad i kolsvart mörker för att lugna hjärnan. Sedan bröt jag mot mitt skärmförbud (kl 21) och somnade inte på utsatt tid. Jag äger alltså inte min måndagsmorgon direkt och i allmänhet är det en rätt dålig start på både en dag och en vecka.

Men veckan börjar oavsett hur pigg – eller trött – jag är. Såhär har jag tänkt att den ska se ut.

Måndag:

Jag plåtar hela förmiddagen. Jag känner mig som en tomtefabrik och även om det inte är julklappar jag fixar så är det full verkstad i kreativitetsfabriken. På eftermiddagen har jag produktionstid framför datorn och på kvällen ska jag äntligen yoga.

Tisdag:

Vi har uppföljningskonferens på förmiddagen och vi har bara aktiva konferenser så jag räknar med att vara ute. Här är vår senaste. Jag ser fram emot denna – som blir helt annorlunda. Det är full on work days och jag kommer att hänga i Photoshop hela eftermiddagen men på kvällen ska jag springa en sväng. Jag vill ju vara hjärnstark!

Onsdag:

Mötesförmiddag och bilförarkväll efter det att ett gäng trycksaker blivit klara, pressreleaser skrivits och webbtexter producerats Jag åker till Hälsingland över helgen. Kanske är det sista långturen med sommardäck. Det är is och snö på toppen av fjället nu! Och minusgrader även dagtid nästa vecka!

Torsdag:

Work, work, work. Och en cykeltur emellanåt!

Fredag:

Denna dag ska jag viga åt ett projekt som jag inte riktigt hunnit med som tänkt, men som kommer att lanseras och säljas inom kort. Och så ska jag cykla!

Fin stig i Åre 5M0A1363 Sara 5M0A1412

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kika gärna in på poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om olika poddavsnitt – eller följ poddkollen på insta 🙂

  Poddkollen 2016-10-10 20:42:50 http://poddkollen.se
  Svara
 • Älskar din strukturerade planering! Så tittar jag på min taffliga todolist som ligger halvt gömd under cappuccinokoppar, hörlurar, spinningupplägg och liniment… :)

  Anna 2016-10-10 08:49:54 http://piggelina.se
  Svara
  • hahaha åh en cappuccino!

   Sara Rönne 2016-10-10 17:29:37
   Svara
 • Låter som en vecka fylld med fina och roliga saker. Så bra! Hoppas den blir toppen :)

  mari 2016-10-10 06:52:52 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
  • detsamma till dig! började halvdåligt; ägnade en förmiddag åt att få till en rollup…

   Sara Rönne 2016-10-10 17:29:56
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Ida Warg
Man
Kevin Triguero
Home
Amelia Widell
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström