Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ottsjö

Helgen avslutades med en tur till Ottsjö. En riktig fjällpärla. Platåleden är en av mina favoriter. Som den gången då jag sprang den och det började snöa. Den 22 maj. Eller promenaden i snö en bit upp, med termos och Bountybollar. Eller den gången i juli, då det fortfarande låg snö på fjället.

Det var en hel del folk ute i söndags. Solen sken. Sedan kom en snöskur. Och så sprack det upp igen. Vi gjorde lunch på tunnbröd, avokado och fetaost och min kollega Therese som var med hade gjort världens godaste raw food-bollar som jag hoppas blir en del av fikautbudet på Holiday Club i Åre.

På hemvägen lämnade jag av Katta och Annie på tågstationen i Undersåker och så åkte jag hemåt fylld med kompiskärlek efter en lång helg med mycket vänskap. Några timmar senare väntade en helkväll med brainstorming med mina kollegor över vin och middag och ytterligare några timmar efter det väntade måndag morgon. Jag var kanske inte världens piggaste när klockan ringde igår, men ändå är jag liksom alltid redo.

Ottfjället Ottfjället Ottfjället Ottfjället Ottfjället Ottfjället Ottfjället

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger