Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#Boostober

Vad har du för relation till oktober? Jag har ingen alls. Oktober är en sådan där månad som kommer och går men som inte lämnar något avtryck hos mig. Det är inte förväntansfullt som i september och det bubblar inte med jullängtan som i november. Oktober är liksom inget.

Inför september ville jag cykla och jag ville till havet och jag ville till Helags och jag ville träna inomhus och jag ville yoga. Det mesta har jag fått uppleva; förutom havet och inomhusträningen.

Jag har cyklat en hel helg på min cross och min racer. Jag har yogat. Och jag har varit till Helags.

Jag har sorterat fram mina vinterkläder och jag har dragit underställströjan över huvudet många gånger och jag har sett första snön.

Jag bestämde mig för att sista september skulle jag styra upp mina rutiner lite och få lite mer ordning på min arbetstid och jag har också skrivit om Ashley.

Nu är det oktober och alla är förberedda på första snön. Nästa vända till Hälsingland lägger jag om till vinterhjul på bilen. Handskar och mössor ligger framme varje morgon.

Om förra helgen var en kompishelg på fjället så blir kommande helg en fjällhelg med mer egentid. Och helst massor av sömn. Sedan ser jag fram emot att åka till Stockholm via Hälsingland för först lite cykel och sedan lite storstadspuls. Den 22 oktober öppnar SATS i Åre och då är jag på plats igen. Oktober blir en månad att ta hand om mig på. En egomånad. Eller #boostober som Jeanna skriver.

sara rönne träningsglädje vintersolståndet vintersolståndet

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh det är du värd! Fasen vad mysigt det låter. Drömhelg. Skulle vilja ha egentid på fjället fast parallellt med dig liksom. Haha.

  Katta Bucketlife 2016-10-05 19:34:48 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Håller med om att oktober är ganska trist. Därför valde mina föräldrar att pimpa till den lite genom att lägga min födelsedag då. SJälv har jag pimpat till den med att boka en massa trevliga restaurangbesök, bland annat på köpenhamns första helvegetariska gourmetrestaurang 🙂 När man inte kan springa ordentligt får man njuta av god mat 🙂

  Anna (orka mera) 2016-10-05 09:15:00 http://piggelina.se
  Svara
 • Låter som en bra månad. Egomånad. Jag ska också ha en sådan <3

  mari 2016-10-05 06:01:40 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Men jag orkar inte. Oktober är bästa månaden på året för mig. Vill aldrig åka utomlands då pga vill inte missa en enda helg här i Sverige!

  Annika 2016-10-04 21:32:48
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg