Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min dag i bilder

Vi vaknade runt 8 i lördags och ett gäng löpare sprang precis förbi när jag gick upp och kollade hur fjällen såg ut genom fönstren just den här dagen. Jag kände igen dem, det var ju Systrar i bergen med mina vänner Johanna, Miranda och Malin i spetsen. De avslutade med frukost på Café Torget och jag hann dit för en kaffe och fralla och härligt häng en timme på morgonen.

draklanda åre draklanda åre systrar i bergen IMG_5700

Efteråt gick jag en vända på Åre Höstmarknad och ner mot jobbet för att fixa några grejer. Sedan tog jag vägen längs Åresjön hem till lägenheten igen. Det var en sådan där härligt, vacker dag när vattenytan ligger spegelblank och man kan ta på tystnaden trots myllret i byn.

Åre höstmarknad IMG_5707 lake lodge åre guld sneakers IMG_5769

Hemma var det storstädning på gång. Vår bostadsrättsförening hade städdag så många var uppe och fixade och donade. Jag och mamma drack kaffe och oljade trall och lade in en lila matta. Så nu går lägenheten i rött, lila, mässing och läder. Jag tror det kan bli hur bra som helst när alla detaljer är på plats!

hemma i åre IMG_5789 brf åre IMG_5796 lila matta

Dessutom storstädade vi i garderoberna så att jag fick dubbelt så mycket garderob och numer har en egen garderob för mina vinterträningskläder. Och ett eget hyllplan för mina underställ. Den lyxen! Min träningsgarderob är en våt dröm och det är rätt så fantastiskt. Dessutom hittade jag en massa ”nya” kläder nu när de fick mer plats.

Lite senare plattade jag till luggen lite extra och gick in på byn igen.

sara åre IMG_5873

Jag träffade Miranda, Malin och Sofia och vi gick först till Werséns och åt middag (vi valde alla pizza, jag tog en ”herrarnas” men fotade Malins ”jägarnas”). Bra grej med pizzorna på Werséns är att man kan beställa dem som takeaway. Efteråt gick vi till Supper och drack drinkar. Bra lördag!

pizza på werséns åre drinkar supper åre

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger