Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Härliga hösthelg

Torsdag kväll betyder i vanlig ordning helg. Eller helgkänsla i alla fall! Imorgon kommer med min sambo upp med flyg och på kvällen kommer mina föräldrar hit till Åre. Dessutom kommer en massa andra härliga vänner hit också, jag hoppas jag hinner träffa så många som möjligt av dem!

Systrar i bergen har en frukost på lördag morgon som är snudd på fullbokad och på Holiday Club kan man gå visningar och se det nya gymmet här i Åre och på riktigt få känna känslan av hur det verkligen kommer att bli när allt är klart.

Dessutom är det Åre Höstmarknad, vilket är ett av de största arrangemangen på hela året. Det är näst sista helgen som Åre Kabinbanan kan ta dig uppför fjället den här sommarsäsongen. Snart blickar jag ut över snötäckta fjäll på min färd uppåt!

Jag kommer aldrig att glömma min bästa höstmarknadshelg någonsin. 2012 jag sprang runt Mullfjället och började blogginlägget om det med idag har jag levt. Jag tänkte bara ge mig ut på en morgonjogg men det blev långtur utan frukost på några timmar och när jag kom hem gräddade jag pannkakor. Det där är så typiskt mig.

Höst IMG_5421

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • jag är så himla sugen på höstmarknad!! eller ännu mer julmarknad men känns lite väl tidigt kanske 😉

  ISA 2016-09-23 20:20:52 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vi åker också upp idag och blir kvar till söndag. Det har blivit en tradition att vara uppe under höstmarknadshelgen – trots att vi inte brukar gå så mycket på själva marknaden! Jag ser mest fram emot familjemys, löpning och cykling i en härlig fjällmiljö 🙂

  Sara Borg 2016-09-23 07:39:09 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Vaaa, stänger kabinen nästa vecka? På tok för tidigt. Härlig helg du har framför dig, njut och shoppa loss på höstmarknaden 🙂

  Katrin 2016-09-23 07:26:41 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind