Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En träningshelg bara för mig

Ikväll efter jobbet körde jag ner till Hälsingland. Här står mina cyklar parkerade i vardagsrummet för det är här jag gillar att cykla allra mest. Till på köpet är hösten min absolut bästa cykeltid och jag tänkte ägna flera dagar åt såväl cykling som annan träning. En hel träningshelg bara för min egna skull. Himmel vad härligt!

Jag hoppas få till dagar som denna i maj!

Nu sitter jag som bäst med Google maps och kollar nya cykelvägar och några favoriter sedan tidigare. Imorgon vill jag in till Bollnäs och köpa nya klossar till mina cykelskor som jag har till min landsvägscykel (SPD-SL) och sedan rulla på fina asfaltvägar kantade av träd i höstskrud. Jag har andra pedaler till min cyclocross (vanliga SPD), alltså cykeln som gillar skogsväg, som jag har cyklat mest på det här året.

Jag vill också få till några löppass; morgonjoggar och något intervallpass. Och så lite styrketräning med min TRX och ett par övningar från i måndags när jag gick på Strong spine.

Nu jäklar kickar vi igång några riktigt bra dagar tycker jag. Dessutom är jag sjukt bloggpepp!

Höst Jämtland 5M0A0120Höst Jämtland 5M0A0114

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Underbart 🙂 Hoppas du får det strålande. kramar

  Mari 2016-09-16 08:36:39 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Vilken pepp jag fick! Har en helt oplanerad helg framför mig och helt plötsligt fick jag lust att det ska bli en träningshelg bara för mig! Tack!

  Eva 2016-09-16 07:43:45
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   yey – hoppas den blir bra! vad planerar du för träning?

   Sara Rönne 2016-09-16 09:14:37
   Svara
   • Svar på Sara Rönnes kommentar.

    Nu blir det lunchlöpning med coreträning och imorgon satsar jag på rörlighetsträning och på att springa stig. Söndag blir nog crosstraining på gymet om inte vädret är för fint, då kör jag cirkelträning i trädgården istället 🙂

    Eva 2016-09-16 10:41:04
    Svara
 • Klart du får energi och träningslust när du är i vackra Hälsingland 😉 Härlig helg, hälsar en edsbybo 🙂

  Åsa 2016-09-15 19:51:37
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åh, Edsbyn! Kör alltid förbi där och vägen om Los när jag åker mellan Söräng/Runemo och Åre!

   Sara Rönne 2016-09-15 20:16:01
   Svara
 • Wonderful images, love this trees so much…

  Felicia 2016-09-15 17:08:44 http://latesttrendfashion.com/
  Svara
 • Ett peppigt inlägg är vad jag behöver! Har i och för sig tränat fyra dagar i rad (och lite varierat, hurra) samt undviker onyttigheter sedan septembers början. Men när man fortfarande dissar ett stort antal kläder i garderoben pga hur de sitter, och inte går ner någonting när man tycker att man avstår en hel del, då blir det så tråkigt! Jag försöker ändå ha en balans nu och inte vara superstrikt med kosten (med risk för att balla ur en dag) men det är svårt när man inte känner att man blir varken piggare, starkare eller smalare. Men – det är väl bara att hänga i. Fortsätta äta bra och träna, gärna utomhus. Och allra helst med ett avslutande dopp. Tack för septemberpepp 🙂

  A mamman 2016-09-15 08:41:36 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Ljuvligt! Hälsa hösten i Hälsingland från mig <3 Hälsar hon som har nästa planerade hälsingeresa först i november…

  Mia 2016-09-15 08:21:24 http://www.menmia.se
  Svara
 • Vilken härligt energi!! Ibland känns allt galet bra och vill träna typ allt som går!! Sådan vecka hade jag förra veckan och jag fick det som jag ville….solen hjälpte mig på traven också 🙂
  Ha en finfin helg.

  Cecilia 2016-09-15 05:07:18 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg