Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TRÄNA

Jag var uppe i Ullådalen i solnedgången och fick lite golden hour. Sådant där magiskt solsken som gör björkarna än mer guldfärgade. Jag sprang fram och tillbaka i myr så att fjällkallt vatten skvätte upp på låren. En bit bort låg Emma Rodling på mage i myrvätan och fotade. Vad gör man inte för en artikel som kommer ut i tidningshyllan senare i höst? Idag var det Emma som gjorde mest. Men det har hon nog gjort hela sommaren.

Emma har precis kommit ut med det första numret av TRÄNA som egen produktion. TRÄNA var ursprungligen tidningen Utemagasinets specialnummer som fokuserade särskilt mycket på stiglöpning. Nu kör Emma vidare med TRÄNA i egen regi och för dig som gillar stiglöpning så tycker jag att du ska gå in här och beställa den. TRÄNA kommer inte att finnas i handeln (förutom på många ställen här i Åre) så passa på att köpa den på webben!

I tidningen finns några kända ansikten som synts på den här bloggen förut, bland annat Rasmus – min skidcoach som också är traillöpare och så Therése från Yoga Stories som tipsar om yoga före löpturen. Såhär ser det ut:

Det finns flera ställen som jag måste påminna mig om att faktiskt springa på före vintern tar vid. Jag vill göra en dagstur från Storulvån och så vill jag upp på Välliste – bland annat. Dessutom har jag inte varit runt Blanktjärn den här sommaren och så väntar en långtur till Stensdalen på mig! Om några veckor har jag en planerad tur upp på Helags och det blir nog kronjuvelen denna höst!

Om du bara fick välja en stig från området där du bor att springa i höst. Som liksom är sådär särskilt vacker. Vilken skulle det då vara?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Oj! Finns så många fina stigar i Jämtland, svårt att välja en! Gillar sträckan mellan Vålåstugorna och Lunndörrstugan men en fågel har viskat att den finaste skall vara den mellan gåsen och Stendalsstugan så den står på min önskelista.

  Alex 2016-09-15 23:53:47
  Svara
 • En stig som jag brukat springa, men inte hunnit med i sommar är den mellan Döda fallet och Hängbron i Ragunda, Jämtland, där jag bor. Fantastiskt vackert slingrar sig stigen efter indalsälven och om solen skiner kan det ju inte bli bättre! Lite teknisk är stigen, med stenar och rötter, men det är det värt, och om man har energi kvar när man kommer tillbaka kan man avsluta med trappintervaller i Döda fallet!

  Helena Elf 2016-09-15 07:30:39 http://helelena.blogg.se
  Svara
 • Wow va härligt! Sprang via stensdalsstugan till vålådalen i somras och var otroligt vackert där 🙂

  fanny 2016-09-14 21:43:12
  Svara
 • Vill verkligen testa yoga. Har nog varit lite rädd för det…

  Soffan 2016-09-14 21:14:12 https://soffansoffan2014.wordpress.com
  Svara
 • Åh, får ståpäls över hela kroppen av filmen! Miljön, flödet, musiken. Ljuvligt!
  Nu ska jag bara titta på den några gånger till så jag lär mig den också…

  Jenny 2016-09-14 10:38:45
  Svara
 • Härligt Sara! Det ser jag fram emot att läsa ??

  Carin 2016-09-14 06:23:41
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg