Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tillbaks till ordningen

Jag har landat på norrländsk mark igen efter några fullspäckade dagar i Stockholm. Med mig har jag en lång att göra-lista, men också så himla fina minnen från en härlig långhelg. Mellan diverse födelsedagsfiranden har jag också jobbat med en av mina större kunduppdrag som går av stapeln en gång per år.

Nu ser jag fram emot lite lugnare dagar och framförallt åtta stabila veckor med mer fokus på några viktiga hörnstenar i mitt liv: träning, vila och sömn.

Helgen har bestått av en hel drös taxiresor mellan jobb och nöjen – med konstant trafikkaos från vanligt fredagsrus till halvmaraavstängningar och cykellopp nu i morse. Men jag kom till Taverna Brillo precis i rätt tid i fredags och i lördags morse bjöd mina föräldrar på brunch – och senare på kvällen en riktigt bra skaldjursmiddag med hummer, kräftor av olika slag, krabba, räkor och ostron.

Däremellan hade min kompis Ella uppvaktat mig med bubbelprovning på en gräsplätt på Skeppsholmen i helt grandiost väder. Det var tokvarmt! Och imorse så gick jag och Strongday-Annika Hantverkargatan ner till samma Ella och handlade med frukostprylar för en fin söndagsförmiddag.

Mina få lediga timmar har fyllts med umgänge. Det är på riktigt knäppt hur varje kvart varit uppbokad. Men inte från och med nu. Här i fjällen är allting annorlunda.

Födelsedag IMG_5059 Födelsedag IMG_5050 Födelsedag IMG_5042 Födelsedag IMG_5067 Födelsedag IMG_5060 Födelsedag IMG_5083 Födelsedag IMG_5089 Födelsedag IMG_5099 Födelsedag IMG_5107

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger