Ibland finns det många sätt att beskriva en och samma sak på – men så klarnar alltsammans när man lyckas sätta ord på en tanke eller en handling. När man lyckas paketera den. Som alla de planer jag gör för allting; för årstider och för helger och för semestrar och för veckodagar. Egentligen är de intentioner i mindre och större omfång.

Jag tycker att det är sympatiskt att tänka att jag sätter en intention för min helg, istället för att uttrycka det som att jag planerar den.

Min intention för kommande helg är återhämtning. Jag vill känna mig återhämtad och redo på söndag kväll. Vägen dit handlar om att vara ute på fjället – så därför vill jag ta ett långpass på stigarna så snart det går. Och gärna ett pass styrketräning. Och ett pass simning. En bra kombo!

På kvällarna vill jag tända ljus och öppna en flaska rött. Och kanske läsa en bok. Och; som jag alltid gör – också jobba en hel del. Det är så jag lever: med friheten och arbetet ständigt närvarande.

Vad är din intention med helgen?

Åreskutan Åre trails Åreskutan Åre trail Lillskutan Åre

0