Frösö Park är ett hotell på Frösön i Östersund – med hinderbana och utomhusgym precis utanför hotellet, och dessutom en egen trail run på 5 km som går ner mot Bynäset. Den rundan passade mig perfekt nu senast när jag agerade flygskjuts mot en tidig flight från flygplatsen som ligger granne.

Frösö Park har även lagt ansträngning på ett spa som jag hört ska vara bra, ett gym inomhus – och såklart bra hotellfrukost (kostar 125 kr) eftersom det trots allt är ett hotell!

Efter den 5 km långa morgonrundan längs deras trail run som var väl utmärkt så högg jag in på äggröra, prinskorv och gott morgonkaffe och jobbade i några timmar innan jag åkte in till Östersund på ett möte.

Molnen låg tunga under rundan men jag tycker ofta att det är rätt så vackert med det filtret på. Allra finast var det när stigen gick längs vattnet; jag är rätt bortskämd med fina stigar att springa och tycker inte att det är kul med terräng om det bara går genom gräs – eller på grusväg. Frösö park 5 km trail går på grus- eller skogsväg till cirka 50%.

Oavsett så är det toppen med ställen som gör det enkelt att träna och Frösö Park får många plus för att deras löpstig var välskyltad. Dessutom är det ett snyggt och kul hotell som jag rekommenderar om man är i Östersund!

Frösö park hinderbana Frösö park hinderbana Frösö park hinderbana Frösö park hinderbana Frösö park trail run Frösö park trail run Frösö park trail run

0