Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Höstens nya cykelkläder

craft cykling 01

En helg jag verkligen ser fram emot någon gång i september eller oktober är den jag kommer ägna helt åt cykling. Mina cyklar är i Hälsingland och det är där jag cyklar mest, men jag kommer även cykla lite mountainbike i fjällen redan nu i augusti om planerna går som de vill.

Min cykelsäsong pågår hur som helst hela året, och jag tycker att det är fantastiskt kul att läsa – och se bilder – från andra som cyklar på hösten och vintern eftersom det ser så härligt ut. Vintercykling är en riktig upplevelse!

Men, vi tar och pratar lite sensommar först! Jag tror att jag är först ut med att kunna visa några av höstens nyheter från Craft Sportswear – nedan har jag valt ut mina favoriter! De kommer in på www.craftsportswear.com löpande under veckorna framöver – håll utkik!

Först måste vi prata underställ – eftersom ett bra underställ ska ligga överst i garderoben hela året. I alla fall om den svenska sommaren är lite gnällig. Craft Sportswear kom med några stora underställsnyheter förra året – och till den här vintern har Charlotte Kalla varit med och tagit fram en uppföljare på en av mina favoriter. Men, jag måste också lyfta fram några av de mönstrade underställen som piggar upp närmast kroppen. Min favorit är det med prickar på! Understället heter Mix’n’match och kommer i olika mönsterställningar (och säljs på XXL)

Jag börjar cykla i långbent rätt tidigt på hösten; jag föredrar faktiskt det framför leg warmers som man drar över ett par korta BIB shorts. Okej, lät den där sista meningen som grekiska så ska du läsa om cykelkläder här. Jag tror jag skrev rätt så pedagogiskt den gången?

Kollektionen Belle är en favorit. Jag gillar de långa cykelbyxorna eftersom de är tunna och smidiga och framförallt så gillar jag Belle Jacket för att den är så sjukt snygg i den svarta och den blå färgställningen. Jackan har massor av reflexer så att man syns på vägen – och jag älskar att den är stilren. Sjukt snyggt, för att upprepa mig själv en smula!

Ett av de mesta använda cykelplaggen i min garderob under vår och höst är min lager 2-tröja för cykling som jag haft i många säsonger. Därför vill jag lyfta Velo Thermal Jersey i rosa på bilden nedan. Den är tunn men värmande och bra. Perfekt under en lättare vindjacka till exempel – eller som den är lite beroende på väder. Är det kall vinter så kör jag mellanlagret ovan ett underställ och under en Belle Jacket eller en Siberian Jacket.

…och som en händelse är det just en Siberian Jacket du ser i blått och orange allra längst ner. Grym vinterjacka! Och en Warm Hoodie till höger som jag tycker du ska slänga på dig efter att du cyklat!

Och – de mönstrade tightsen i lite spräckligt rosa och lila ska du som går på spinning hålla utkik efter! Snyggt för gymträning tycker jag!

 

craft cykelkläder

Går du in på www.craftsportswear.com så är kategorin för cykling välfylld. När det kommer till träning så är ju sommarplaggen alltid i säsong, och kanske cykling i synnerhet, eftersom många åker till varmare ställen och cyklar.

Just plaggen nedan är mina tre favoriter från den här sommaren: Belle BIB shorts är fantastiska, Glow Jersey är min storfavorit till såväl färger och funktion och den där hoodien – Escape Jersey – skulle jag vilja ha när jag är ute med min cyclocross. Det är också den tröjan du ser på bilden allra överst i det här inlägget!

craft cykelkläder sommar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk