Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min intention med helgen

Ibland finns det många sätt att beskriva en och samma sak på – men så klarnar alltsammans när man lyckas sätta ord på en tanke eller en handling. När man lyckas paketera den. Som alla de planer jag gör för allting; för årstider och för helger och för semestrar och för veckodagar. Egentligen är de intentioner i mindre och större omfång.

Jag tycker att det är sympatiskt att tänka att jag sätter en intention för min helg, istället för att uttrycka det som att jag planerar den.

Min intention för kommande helg är återhämtning. Jag vill känna mig återhämtad och redo på söndag kväll. Vägen dit handlar om att vara ute på fjället – så därför vill jag ta ett långpass på stigarna så snart det går. Och gärna ett pass styrketräning. Och ett pass simning. En bra kombo!

På kvällarna vill jag tända ljus och öppna en flaska rött. Och kanske läsa en bok. Och; som jag alltid gör – också jobba en hel del. Det är så jag lever: med friheten och arbetet ständigt närvarande.

Vad är din intention med helgen?

Åreskutan Åre trails Åreskutan Åre trail Lillskutan Åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Jag sätter ofta intentioner, har lärt mig det via meditationen Yoga Nidra. Den här helgen har fokus varit på att ge maken lite extra egentid medan jag busar järnet med min lilleman. Imorgon blir det Järna och bilutflykt och där handlar det om att njuta av naturen och den begynnande hösten. Kanske att kameran följer med.

  Emilia 2016-08-20 19:37:55 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Vilken skön intention! Vi ska på bröllop och agera brällopsfotografer idag lördag, så vi är helt fokuseradd på det 🙂

  FREEDOMtravel 2016-08-20 08:00:18 http://www.freedomtravel.se
  Svara
 • Här är fokus cv för ansökan till en kurs på RMI Berghs. Tycker sånt är super svårt… Men vill väldigt gärna in på kursen så det är bara att bita i! Trevlig helg till dig

  isa 2016-08-19 22:00:59
  Svara
 • Det blir per partaj än vanligt; poolfest i kvarteret ikväll, 40-årsfest (utan barn!) imorgon och sedan konferens med jobbet sön-tis. Inte minsta lilla träningspass dock, då jag är förkyld och stryker denna vecka ur almanackan när det gäller träning. Mest ser jag nog fram emot att bo på hotell helt själv 🙂

  A mamman 2016-08-19 13:23:18 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Min intention är att vara snäll mot mig själv. Det innebär lat fredag, picknickfrukost vid havet, en löprunda, umgänge med vänner, kanske ett glas vin och massor med läsning i min spännande bok. Men oj vad jag blir att längta till fjälls när jag ser dina bilder!

  Eva 2016-08-19 08:17:34
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   det låter väldigt klokt. gör något fint för dig själv under helgen!! vilken bok läser du?

   Sara Rönne 2016-08-19 21:01:15
   Svara
   • Svar på Sara Rönnes kommentar.

    Läste en deckare av Ann Rosmann, gillar att hennes böcker utspelar sig på Marstrand och i Göteborg där jag kan känna igen gator och andra ställen. Nu har jag dock börjat på De förklädda flickorna i Kabul och den är spännande på ett helt annat sätt…

    Eva 2016-08-22 08:08:28
    Svara
 • Låter som du har fina tankar om helgen. Fantastiskt! Jag har samma intention, återhämtning! Det gör jag med långpass, vila hemma och lite pyssel med inredning.

  Mari 2016-08-19 07:29:33 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Min intention är precis som din återhämtning. Haft en tuff vecka och behöver lugn och ro och bara vara tid.

  Evelina 2016-08-18 20:43:32
  Svara
 • Du känns som en så himla harmonisk och ”snäll mot dig själv”-person! är det så? som du har jobbat mycket mycket med mental coachning och terapi!? :))hursomhelst, härlig intention. Min är: ta vara på vänner. och vara social! passa på medan man fortfarande har lov 🙂

  ISA 2016-08-18 20:18:17 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Hej hej! Ja, det är nog så. Det känns som att den man är är det viktigaste man har, så då måste man ta hand om sig och faktiskt må bra. Jag har kanske haft kloka föräldrar? 🙂 Bra intention du har!

   Sara Rönne 2016-08-18 20:20:29
   Svara
   • Svar på Sara Rönnes kommentar.

    Så klokt sagt: ”den man är, är det viktigaste man har” Precis så har jag tänkt när jag väljer att sluta mitt jobb. Det tar upp alldeles för mycket tid , kraft och ork därav har jag dålig energi när jag väl är ledig. Så vill jag INTE ha det. Tack för inspiration!

    Lisa 2016-08-19 19:33:03
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger