Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Höstglöd i Åre

En av de första grejerna jag kastade mig själv in i på nya jobbet var träningshelgen Höstglöd Åre den 16-18 september. Träningsschemat och klassbeskrivningarna får alla inner warriors att mjukna i knäna tror jag – för det är träning som gör lite extra gott för själen.

Två av mina kollegor på Holiday Club heter Therese och den ena är drottning över superarrangemanget Workout Åre (som jag cyklade till från Stockholm en gång) som i tio års tid arrangerats i mellantiden mellan vår och sommar. Den andra Therése är nybliven drottning över andra tränings- och hälsokoncept på Holiday Club i Åre och gjorde sin första dag på jobbet i måndags och har skapat träningshelgen Höstglöd Åre. Jag har en veckas försprång på henne med andra ord! Dessutom är det samma Therése som står bakom Yoga Stories och som kör härligt rockig yoga.

Höstglöd Åre samlar kloka och starka stjärnor från Sverige och Norge och det blir mycket fokus på yoga, core och dans – och en hel del workshops. Helgen välkomnar både eftertanke och reflektion, eller som Therése förklarar: ”många gånger letar vi efter lycka och meningsfullhet utanför oss själva, istället för att göra utrymme för att kunna lyssna in till vad vi egentligen behöver”. Storfavoriten bland klasserna gissar jag kommer bli SUP Yoga. Eller vad tror du?

Här finns all info om Höstglöd Åre. Kom hit, det blir kul! Dessutom är fjället fantastiskt fint i september när färgerna går i varmt rostrött och solen är sådär hösttung och gulvarm. Det blir garanterat riktigt bra träning – av den där typen som är lite jobbig just för att vi behöver den så himla mycket.

Åre Höstglöd foto Nadja Tengzelius

Foto: Nadja Tengzelius

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje