Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Frösö park – hinderbana och trail run före frukost

Frösö Park är ett hotell på Frösön i Östersund – med hinderbana och utomhusgym precis utanför hotellet, och dessutom en egen trail run på 5 km som går ner mot Bynäset. Den rundan passade mig perfekt nu senast när jag agerade flygskjuts mot en tidig flight från flygplatsen som ligger granne.

Frösö Park har även lagt ansträngning på ett spa som jag hört ska vara bra, ett gym inomhus – och såklart bra hotellfrukost (kostar 125 kr) eftersom det trots allt är ett hotell!

Efter den 5 km långa morgonrundan längs deras trail run som var väl utmärkt så högg jag in på äggröra, prinskorv och gott morgonkaffe och jobbade i några timmar innan jag åkte in till Östersund på ett möte.

Molnen låg tunga under rundan men jag tycker ofta att det är rätt så vackert med det filtret på. Allra finast var det när stigen gick längs vattnet; jag är rätt bortskämd med fina stigar att springa och tycker inte att det är kul med terräng om det bara går genom gräs – eller på grusväg. Frösö park 5 km trail går på grus- eller skogsväg till cirka 50%.

Oavsett så är det toppen med ställen som gör det enkelt att träna och Frösö Park får många plus för att deras löpstig var välskyltad. Dessutom är det ett snyggt och kul hotell som jag rekommenderar om man är i Östersund!

Frösö park hinderbana Frösö park hinderbana Frösö park hinderbana Frösö park hinderbana Frösö park trail run Frösö park trail run Frösö park trail run

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilket härligt ställe!!

  Mari 2016-08-03 21:01:24 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Uppenbarligen alldeles för nära för att ha nyttjats. Måste bli ändring på det, tack för tips! Och jag menar alltså träningsredskapen och hinderbanan. Hotellet har jag redan bott på. 😉

  Dryden - Traveler's Edition 2016-08-03 11:30:29 http://www.dryden.se
  Svara
  • ja men prova!! skivstängerna passerar man längs vägen på trailrundan, finns ju ett till litet utomhusgym där i närheten.

   Sara Rönne 2016-08-03 12:16:59
   Svara
 • Ah, kul! Jag har tänkt några gånger att vi ska ta och cykla dit, springa den där rundan för att sedan käka och cykla hem, men det har ännu inte blivit av. Nu är det jag som omedelbums sätter upp det på miniäventyrslistan!

  Sara Borg 2016-08-02 15:29:57 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
  • yes gör’t! alltså, det är inte världens mest äventyrliga trallstig men kul ändå. kanske träna lite i utomhusgymmet eller testa hinderbanan?

   Sara Rönne 2016-08-02 16:50:01
   Svara
   • Min sambo kommer definitivt att vilja köra hinderbanan medan jag nog mera är intresserad av utegymmet. Hur funkar det, kostar det pengar så vi ska slinka in och betala först innan vi kör, eller är det bara och träna och gå in efteråt och köpa frukost? 🙂

    Sara Borg 2016-08-02 18:42:41 http://saraborg.blogspot.se
    Svara
    • nä, det är bara att köra på!

     Sara Rönne 2016-08-02 18:49:16
     Svara
 • Vilken härlig daxstart ??

  Linda Assarsson 2016-08-02 14:35:18 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
  • ja, en riktigt bra start!

   Sara Rönne 2016-08-02 15:10:16
   Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson