Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ingen älg stod i dimman på en åker

Jag pratar ofta om att uppleva. För mig är det viktigt i livet. Ja, kanske till och med meningen med livet. Att uppleva är så mycket större än att begränsa sig till allt det som är så mycket mindre. Allt ryms inom begreppet uppleva. Att uppleva handlar om att skapa känslor – att känna något i kroppen.

Det är därför jag gillar väder och årstider. Det är därför jag anstränger mig för att se vackra platser. Det är därför jag tränar och springer långt och lär känna min själ. Det är därför jag känner mig kluven till ordet bekvämt. Det är därför jag tycker om att köra bil om natten.

Här är bilder från sen kväll i Hälsinglands djupaste skogar. Den väg som går förbi Voxna och Los som jag väljer att köra när jag åker till eller från Åre. Efter en varm och kvav dag passerade ett åskoväder som aldrig slutade mullra. Sedan lade sig dimslöjorna mellan träden och över åkrarna – och hela världen blev rosa.

De allra ljusaste sommarnätterna är passerade; inatt var första gången på länge som jag körde med helljus och faktiskt märkte skillnad. Den ensamma renen, som jag mötte i torsdags när jag åkte söderut, hade för länge sedan hittat tillbaka till sin flock. Ingen älg stod heller i dikeskanten eller i dimman på en åker. Det var en tyst och lugn natt.

Hälsingland skog natt Los copy IMG_2339Hälsingland skog natt Los Hälsingland skog natt Los Hälsingland skog natt Los Kårböle Åreskutan natt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Wow vilka vackra bilder Sara! Det har verkligen sina fördelar att åka bil kväll och nattis under sommaren, så mycket fint som finns att uppleva!

  Emma 2016-07-27 13:01:47 http://ptbyemma.se
  Svara
 • Som vanligt levererar du så fina bilder. Magiskt är ordet! ?

  Anki Nilsson 2016-07-26 00:33:53
  Svara
 • Hej Sara! Tycker du verkar ha en så himla härlig inställning till livet, och dina podcast-avsnitt där du pratar om det brukar alltid vara så intressanta. Det hade vart så häftigt om du ville göra en hel podd om typ mentala verktyg för att må bra (alltså hur du tänker kring livet, att hantera negativa tankar och dåliga dagar etc) eller skriva ett blogginlägg om det. Du ger mig alltid så mycket inspiration, tack för en grym blogg!

  Nicole 2016-07-25 22:48:15
  Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   Tack Nicole för fina ord. Tar med mig din input så ska jag försöka göra något bra på det!!

   Sara Rönne 2016-07-25 23:14:01
   Svara
 • Magiskt! Sådana där upplevelser är verkligen meningen med livet!

  Karin Fitness och Hälsa 2016-07-25 22:47:30 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Wow, magiskt! Tack, Sara!

  Noor Odeheim 2016-07-25 19:36:29
  Svara
 • Sjukt vackert.

  A mamman 2016-07-25 19:36:17 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Uppleva är så viktigt för mig med! Jag bara måste. Ser jag något så vackert i verkligheten, som dina bilder tex så blir jag som ett litet barn på julafton, jag bara ler och allt känns så himla fint. Tack för att du delar med dig av din fina kväll.

  Ann 2016-07-25 18:22:47 http://ann-olsson.squarespace.com/blog
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger