Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tivars på Norderön

Följ med på utflykt till Norderön utanför Östersund! Dit man åker med färja från Håkansta om man kommer från Hallen (Håkanstaleden) eller Isön om man kommer från Östersund (Isöleden). Tänk att 13 minuter på bilfärja ger omedelbara semestervibbar!

Tivars på Norderön är mejeri, gårdsbutik, café och restaurang på sommaren. Ibland med konserter om kvällarna. Jag hade ingen aning om att Tivars fanns – förrän Katrin upplyste mig. Och i torsdags kväll mötte jag henne på ön – och så åt vi en somrig middag ackompanjerad av regnbåge, mörka moln och strålande sol.

Tivars restaurang sommar

Jag valde ostar från gårdsmejeriet till förrätt; och de var så goda att jag köpte med lite ost hem efteråt! Till varmrätt åt jag röding och så avslutade jag med basilikaparfait med hjortron. Riktigt gott alltså – precis vad man vill äta en torsdagskväll.

Ibland sitter man ute på Tivars brygga men vi valde att sitta inomhus i torsdags. Rejält med utsikt fick vi ändå och ungefär såhär ser omgivningarna ut:

Tivars Norderön Tivars Norderön Tivars Norderön

Andersön står på min bucket list för sommaren och jag har aldrig tänkt på att jag kan åka dit via Norderön. Bilfärjorna, som är gratis, är ett smart alternativ att ta sig dit på från Åre! Det var också hit vi åkte efter middagen – det ser ut som ett drömställe att springa på!

Andersön

Vi tog en kort promenad längst ute på udden och jag vill redan planera in nästa gång jag ska åka hitåt!

Andersön Andersön Andersön Andersön Andersön

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig